Sreda, 06.07.2016.

20:20

Ronaldo nokautirao Vels, Portugal u finalu EP!

Fudbaleri Portugala prvi su finalisti Evrpskog prvenstva u Francuskoj. Pobedili su Vels 2:0 na krilima Kristijana Ronalda.

Izvor: AK

Ronaldo nokautirao Vels, Portugal u finalu EP! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

240 Komentari

Sortiraj po:

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Wels razocarao. Ispada da su losiji od svih ekipa sa kojima se Portugalija mucila za neresen ishod.
(fica, 07. jul 2016 11:44)

Sto Wels? Originalno je Wales. Oni su izgubili od Engleske, samo zbog toga nizu zasluzili ni grupu da prodju. Engleska je ubedljivo najmanje pokazala uz Rusiju, otuda i 1:1.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

realno nemci bi trebalo da osvoje ep,imali su mnogo teze protivnike od bednog portugala,ako jos prodju i francuze,portugal nema sta da trazi u finalu
(aca, 07. jul 2016 11:)

Od tezih, imali su do sada samo Italiju. Kako su to oni zasluzili?

kvarežminjo

pre 7 godina

Znam da nije tema i znam da sam đubre, ali meni je još u glavi 117 minuta, kontra, Sančez, Ronaldo, Kvarežma...Sreća...suze...Čačić u neverici...a tek ti švalerski brčići... ��

djido moVa

pre 7 godina

jedno pitanje za ljubitelje vostanog,gde ste celo prvenstvo??? ovaj vas odigrao jedno poluvreme na turniru i vi odma izlazite iz rupa,svaka njima cast na finalu,ali svako ko je malo realan mora da prizna da je ovo nezasluzeno,da se igra starijih sistem oni bi ispali jos u grupi,e.p postaje veliko sr**e!

aca

pre 7 godina

realno nemci bi trebalo da osvoje ep,imali su mnogo teze protivnike od bednog portugala,ako jos prodju i francuze,portugal nema sta da trazi u finalu

alejandro

pre 7 godina

I to je draž Eura! Prosečan sastav Portugala dogura do finala! Neka ne misle da će im se desiti isto što i Grcima 2004.! Ovo je za Portugalce veliki, neočekivan i prilični nezaslužen uspeh!

fifi

pre 7 godina

Jel se kaze Portugalijanci ili Portugalci?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Herbalajzer, 7. jul 2016 07:41)

Liliputanci! Kako mozes to da pitas? Niste ucili u skoli? Propade prosveta..

Dzhoni

pre 7 godina

Koja količina kmečanja i tuge simpatizera justina biebera i družine gospodara prstenova-pućiće server od ovolike količine frustracija koje je najveći svih vremena zadao i zadaje dotičnima...

lynx

pre 7 godina

Sramota je da ekipa koja je pet utakmica odigrala 0:0 udje u finale. Za kaznu nemci ima da ih odvale !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Realno, 7. jul 2016 00:21)
nerealni, odigrali su šest utakmica i postigli 8 golova. Nemaju poraz, a pobedili su u dve (računa se i protiv Hrvatske). Da je, kojim čudom, naša reprezentacija učestvovala i igrala tako, a usput izbacila Hrvate, ne bi smo mogli da živimo od hvalospeva i veličanja igre, taktike i timskog duha naših....

CR7

pre 7 godina

cristiano ronaldo najbolji igrac na planeti ikada.zasti je vama mesi dobar nerazumem ronaldo je bolji u skok igri jaci je ima bolje driblinge brzi je ima jaci sut levom nego mesi neznam sta vi gledate nije mi jasno i zasto kenjate na ronalda ljubomorni ste e pa jbg

Dr

pre 7 godina

Jel i vama ostalima u glavi viski svaki put kad komentator spomene Henesija ili sam ja možda alkoholičar i zreo za lečenje?
(GaravaMamba, 06. jul 2016 21:46)

Henesi je konjak druze, pijan si :-)

ticroo

pre 7 godina

Veliki igrači i kad nisu u formi odluče utakmicu. Fudbalska činjenica koju će hejteri svakako pokušavati na sve iracionalne načine da ospore. Kristijano Ronaldo - jedan od najvećih svih vremena, a u nedelju će imati priliku da postane najveći.

4k4.Dex

pre 7 godina

Ronaldo pokazao klasu opet iako je celo prvenstvo zrtva taktike jer nemaju spica pa igra on i bem mesta da mrdn, bio opasan svih 90 minuta pretio, uposlio bar 3 igraca velsa sve vreme. Na kraju gol i asistencija za finale pa svaka cast stvarno, nema sta. I Bail vukao sve vreme velsane al ipak su dosta slabiji realno. A tek kad sam video o aj snimak Ronalda kako kapitenski vraca Mutinja i jos jednog igraca da sutiraaju penal pa ono je primer kapitenstva i zelje za pobedom, stvarno sto se toga tice u odnosu na onog mesija koji pokusava da prevari drzavu za 4 mil. ljudina...

Milovan

pre 7 godina

Kako god , ja mislim da ce finale biti odlicno ko god da prodje, da li ce to biti Francizi ili Svabe to nije bitno... Ali sigurno im nece biti lako kad Se otvore pa kad Portugalcima ostave prostora za kontre, bice svasta .

Djilkos

pre 7 godina

Vels i Island su očiti primeri kako slabo nacionalno prvenstvo ne mora nužno da znači i slaba reprezentacija. Naše prvenstvo kakvo god da je je 20 puta kvalitetnije i od Islandskog i od Velškog, on Velškog pogotovo jer je njihova liga poluprofesionalna ali to ne sprečava njihove fudbalere da daju 100% svojih mohićnosti za reprezentaciju iako niko od njih ne igra u domaćoj ligi.
(Sale, 06. jul 2016 20:24)

Slaba ti je ta logika! Svonsi i Kardif subiz Velsa i jaci su 5 puta od Zvezde inPartizana. A portugalska liga je 5. po jacini u Evropi. Ko ti dade sve te oluseve covece? Ovo je zabrinjqvqjuce:)

4k4.Dex

pre 7 godina

Za one koji ne znaju fudbal... onaj penal na pocetku je trebalo da bude svuran jer je ono povlacenje cisto kao suza i sprecen je cist gol glavo.ronalda u 10 min.

Samo da kazem

pre 7 godina

Ovaj Portugal kao Djoković, na strani žreba gde je samo boranija, svi ostali u drugim delu. Ni jedna ozbiljna reprezentacija im se nije našla na putu i na kraju ni kriv ni dužan stigao do finala sa utakmicama od 0-0, čuj Vels (iznenađenje) baš njima kao onomad Dominik Tim na RG. Da su igrali samo sa jednom reprezentacijom ( Španija, Italija, Francuska, Nemacka), odavno bi otišli kući! Kad neko ima sreće onda stvarno ima sreće!

Twisted Fate

pre 7 godina

Ja samo ne razumem jednu stvar, a to je zašto svi Ronalda smatraju za najboljeg igrača kada on to nije. On, od 50 postignutih golova, 3 gola postigne iz neke akcije, a ostatak daje iz penala ili slobodnih udaraca. I zašto je onda on nokautirao Wels, kada su mu ostali namestili akcije, a on je samo izvršio poslednji korak?

Cent

pre 7 godina

Svaka čast Portugalcima ali ovaj Ronaldo je potpuno beskorisan, osim što je eto dao taj gol. Mislim da bi mnogo bolje igrali da njega nema u ekipi.

mlekadzija iz Parme

pre 7 godina

I sta kaze ''Kristijan Bejl'',a? Jel to taj ''najbolji'' komentator na RTS-u?! Kakvi li su onda oni sto su najgori?! Pa jel ovakvima da se daju pare za platicu poreznih obveznika?! Amateri su to bre,to sve treba najuriti!

Зашто то?

pre 7 godina

Штета,могао је Кристијан Бејл,пардон,овај Герет Бејл да да бар два комада.

Jelena85

pre 7 godina

Kako je to Ronaldo nokautirao Vels? Ronadlo pokusaj glavom-Ronaldova slika na vestima,Nani dao drugi gol-Ronaldova slika na vestima...Na glavnoj strani 4 slike i 4 vesti o Ronaldu o.O Ne omalovazavam Ronalda,daje golove,igra ali preteraste ste ga stvarno...Sta rade mediji,koliko ga guraju to je neverovatno

Realno

pre 7 godina

Je da je finale drugacija utakmica od ostalih i da je u njemu sve moguce ,al sa ovakvom igrom protiv Francuza il Nemaca Portugal ima jako slabe izglede .to je moje misljenje al sve je moguce .

Kristijan Bejl

pre 7 godina

Liga evrope je za ovo nba... Nigde fudbala na celom Evropskom! Prestacu da pratim ovaj sport,imam predlog da se Srbija posalje bez kvalifikacija na Svetsko jer kval ne moze proci i da objasni tamo neke stvari sto se tice ovog sporta!

zastitnik

pre 7 godina

Ne razumem ljude koji ne postuju ono sto Ronaldo cini za fudbal.
Na stranu sut, skok, dribling..ovaj covek ima savrseno kretanje na terenu- u svakom momentu ima razlog zasto je bas tu.
Recimo, pogledajte njegovo vecerasnje kretanje kod oba gola.

Malo je takvih bilo u istoriji fudbala...

www

pre 7 godina

Koj odraz u skoku, kako igra glavom?? Zakucao je loptu pod precku. Toliko jak udarac da se to ne brani. Pa nakon par minuta sut na gol i Nani je skrece u mrezu.Za par minuta donosi pobedu a kao nigde ga nije bilo? Ili to sto ga kao nigde nije bilo je u stvari priprema da za par minuta donese pobedu Portugaliji. Coveka ne smes da pustis ni tren celu utakmicu ili on koristi iole malu sansu i daje gol. To je tesko uraditi celo vreme sto je dokaz i ova utakmica. Bas me interesuje finale..nemojte da omalovazavate ovog coveka jer ga ceo svet postuje. Malo je ovakvih igraca..videcete i u finalu u to sam siguran.

lucho

pre 7 godina

Jel ovo neka prevara? Sta je ovo Belgija rasturena od strane Velsa sad portugal dobija bezopasni Vels rutinski.. A mislio sam cak da Belgija moze lako da osvoji Evropsko. J****:ti fudbal ovakav. Doro su rekli gle sad kad portugal bez pobede u grupi na kraju dodje do finala a mozda cak i osvoji.

Gajetano

pre 7 godina

Portugalci ko Italijani: na jedvite jade prodju grupu, pa upadnu u laksu polovinu zreba. Hrvati ih totalno nadigraju, a ovi uvale gol na kraju produzetaka. Poljake dobiju na penale, a Vels im ukloni sa puta Belgiju... Ako neko misli da Portugalija nema sanse u finalu (protiv Nemaca ili Francuza, svejedno), grdno se vara! Setite se Danske 1992. kada su (preko nase grbace) na mufte uopste usli na EP, a onda ga suvereno osvojili. Setite se Grcke 2004... Na svakih 12 godina desava se anomalija da autsajder osvaja.

2004 + 12 = 2016, mislite o tome:)

Pozdrav,

Rundo

pre 7 godina

Bravo Portugalija!

Uvak navijam za njih, protiv Velsana nemam nista, bilo bi mi drago i da su oni prosli, ljudi igraju srcem i TIM su.

Ali... uzivam sto se sad grizu ovi pacenici koji ne vole Portugaliju zbog??? Ronalda? Pa dobro, da li je on jedini koji cini taj tim?

No...to je vas problem...PATITE!

Nebojša

pre 7 godina

Nisam ljubitelj Ronalda pre svega zbog reala ali nemam nista protiv do Portugal osvoji ako nadigraju Nemačku ili Francusku biće zasluženo nevezano za to kako su se plasirali u polufinale.

Јуве лео

pre 7 godina

Када се све сабере и одузме - заслужено! Честитам фудбалерима и дивном португалском народу (сви знамо колико они воле фудбал) пласман у финале! Желим вам сву срећу у финалу и да титула коначно припадне народу који заиста воли овај спорт!

детос

pre 7 godina

Овај Потругал без Кристијана је рупа. Ал Немци има да их спусте на земљу. Доста су се провлачили.

vase ime

pre 7 godina

(Djordje NS, 6. jul 2016 22:39)
evo ja cu da ti odgovorim: nikad, jer sa 1.70m visine niko ne moze to da uradi
sad je na mene red da postavim pitanje: jel neko od ronaldove decice video nekad svog ljubimca da u polfinalu lige sampiona obori na dupe verovatno najboljeg stopera sveta u tom trenutku (boateng) i lobuje najboljeg golmana na svetu u tom trenutku (nojer)? Mislim da svi znamo odgovor i koliko je besmisleno porediti njih dvojicu
Takodje svi znamo da jedino nekome ko se kladio na portugal ili ronaldovoj decici moze da bude drago sto je portugal u finalu, svako ko misli da je portugal zasluzio u finale pored velsa je verovatno poceo da prati fudbal tokom ove utakmice

maki

pre 7 godina

@Djordje NS nisam ljubitelj ni ronalda ni mesija, ali je mesi zakucao glavom u finalu lige šampiona protiv mančester junajteda, čini mi se u moskvi

Bzvz

pre 7 godina

@Djordje NS,nisam Messijev fan,al sam imao prilike da vidim kako messi pored Vidica i Ferdinanda daje gol glavom.Bravo za Portugaliju,nadam se da osvajaju.

ćive

pre 7 godina

Sve u svemu nikad lošiji euro!
Sutra je realno finale pre finala, reprezentacije koje su i pre prvenstva važile za dva najveća favorita, a nakon tog meča će mo znati i ko osvaja.

Harambe

pre 7 godina

Morgen-Du hast,Sonntag-Ich will;RAMMSTEIN.Ce prodju ovi Portugalci ko pevac kad peva na plejbek pa ga provale,kako kaze Lineker fudbal je igra u kojoj uvek pobede......

dadadada

pre 7 godina

Kao prvo,cestitke Portugalu.Plasirali su se u finale EP i tu nema price.Drugo,ovo prvenstvo je najgore prvenstvo ikada.Bez da umanjujem uspeh Portugala,pogledajte njihov put do finala.Island,Madjarska,Austrija,Hrvatska,Poljska,Vels.Nizerazredno takmicenje,ovde nema niti jedna odlicna ekipa.Dalje,ko god da prodje od Francuska/Nemacka,ocekujem da osvoji,zato sto Portugal zaista nije nista pokazao,i ne verujem da hoce u finalu.Jos nesto da dodam,za ove koji ovde prozivaju Mesija.On je samo ove godine igrao finale Copa Amerika,za koje garantujem da je jace takmicenje od ovog nazovi Evropskog prvenstva sa 24 ekipe od kojih 16 nisu na nivou prvenstva juzne Azije.Ako osvoji Ronaldo prvenstvo,svaka cast,najjaci je ove sezone.Do tada,nema poente dizati ga u nebesa,jer gol ovakvom Velsu i nije nesto.Zao mi je sto nasa reprezentacija ne igra,uz srecu na zrebu,lagano smo mogli do polufinala,zato sto smo,garantujem,i sada jaci od ovog Velsa za 3-4 gola razlike,kao i pre par godina.Razlika je sto su se nama lose stvari poklopile,a njima prelaka grupa u kvalifikacijama i ovo ovajno prvenstvo.

oliver kosta

pre 7 godina

Steta za Vels. Drugi gol ofsad cist.Svaka cast ciganima kao narodu ali ove ne volim. Potrugal i zalizani pesko u finalu. Fuj. Nadam se da ce naleteti na Nemce da ih pregaze sto mislim i da ce se desiti.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Надам се да ће у финале Француска, уморна, па да се Португалија освети за оно 2000. За Абела Ксавијера, Нуњо Гомеша, Руи Кошту и Фига! Напред Португал!

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Radovan Ćurčić je prvi meč u kvalifikacijama imao na gostovanju u Lisabonu na stadionu Svetlosti protiv reprezentacije koja ide u finale Evropskog prvenstva!
Najteža moguća utakmica za debi i malo je hvalilo da uzmemo bod Portugaliji nakon spektakularnih makazica Nemanje Matića!

Na revanšu u Beogradu na stadionu JNA, ostvarena je potpuna igračka dominacija nad budućim finalistom Evropskog prvenstva i samo zahvaljujući katastrofalnom suđenju naša reprezentacija nije pobedila!

Mosa

pre 7 godina

Evo opet Ronalda da utisa one koji kazu kako ga nema na vaznim utakmicama i kako ga nema na prvenstvu. Madjarima za top16 2 komada, Velsu 1 za finale. Za sada...

Bojan Todorović

pre 7 godina

Glupi lipicaneru, imaš više sreće nego pameti. još ćeš da njištiđ i ržeš po travi. Na šta je spalo prvenstvo.....Žalosno.

cicko

pre 7 godina

Tri dana pred pocetak prvenstvam sanjao ja da Portugal osvaja. Pitam druga, okorelog kladionicara, da li da igram na njih, a on kaze: ma jesi li normalan, ispasce u prvoj fazi...Jbg...

Djordje NS

pre 7 godina

Pitao bih samo Messijevu dečicu kad su imali priliku da vide njihovog ljubimca da u skoku nadvisi sve protivničke igrače i zabije loptu glavom pod prečku... Hahaha

Ne morate mi odgovarati, to je bilo retoričko pitanje... Laku noć!

CR7

dosadno, mnogo dosadno...

pre 7 godina

Sad tek vidim koliko smo mi izgubili sto se nismo kvalifikovali na ovo nikad losije EP. Mnogi cobani, koji blage veze nemaju sa ovom igrom, prodjose u cetvrtfinale, polufinale, finale...a mi smo ipak, slozicemo se, neprikosnoveni u toj kategoriji! Mnogo smo propustili...

Boston

pre 7 godina

Vidim svi nabijaju za Vels, odlicno taman nisam znao za koga da navijam. Navijacu za Portugal. Uvek suprotno od onoga sta ljudi ovde rade. Tako cu i sutra biti uz Francusku.

E-mail

pre 7 godina

Ronaldo je realno igrac manje za Portugaliju na celom prvenstvu...nista ne igra,promasuje lopte,samo pada i svadja se sa sudijama,sebican je,unosi nervozu...jednostavno da nije Ronaldo odavno bi ispao iz ekipe...ovako ga svi trpe
(...., 06. jul 2016 21:56) u pravu si decko... xD

Bojan Todorović

pre 7 godina

Kakav užas! Najgora reprezentacija sa najodvratnijim pozerima i folirantima bez igre, bez znanja bez rezona i pokrića - u poklonjenom finalu. Ala će lipicaner da trči i pozira....!!! Fuj !!!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Navijam za Vels iz 2 razloga:

1) Zato sto su totalni autsajderi, a oduvek sam navijao za autsajdere.

2) Da bi Milorad Mazic sudio finale.
(Partizan ponos Srbije, 06. jul 2016 21:09)

3) Malopre sam navijao za Cilica da Federer ne bi osvojio GS.

snupi889

pre 7 godina

morao sam da bacim komentar kad vidim koliko uzdizu penalda. :) svi vi sto volite penalda recite mi kako je penaldo vodio portugal do finala? nije ga bilo celo prvenstvo i sad je dao gol ja mislim i jedini i on je vodio portugal do finala. dace Bog da dobiju nemacku pa da im pokazu sta je fudbal.

....

pre 7 godina

Opet dupli standardi, opet licemerje....kad se prolazi Wels to je majstorstvo a kad se prolazi do finala Copa Americe to su slabi protivnici. Svaka cast Portugalu. Mislim da Nemacka prolazi Francuze pa nek bolji pobedi u finalu.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Vec vidim kako Ronaldo dize pehar i pritisak 90% posetioca B92. Nema vise broj driblinga na sredini terena, broj kafa sa Suarezom i Nejmarom, nego trofeji sa reprezentacijom bato! Haha, dace Bog da Ronaldo osvoji Euro i Federer Vimbldon!

iq85

pre 7 godina

Ostavite Acu informaciju na miru, kakav god da je, za svetlosnu godinu je ispred drugih na RTS-u. Ostali su tu samo da bi opravdali platu, verujem da i uredniku nije dobro kad ih cuje.

GaravaMamba

pre 7 godina

Utisak meča - boje dresova jednih i drugih. Obično jedna od reprezentacija nosi svoje primarne boje, a ovde obe nose sekundarne iako bi se razlikovali da jedna nosi primarne. E moji ekonomi...

Robin

pre 7 godina

Geret Bejl je veceras u ulozi betmena kao pravi Kristijan Bejl, oplakah.
Ali se ispravio ipak 2 ili 3 put covek haha
Ja ga jos slusam i ne obracam paznju al nesto mi cudno...

....

pre 7 godina

Ronaldo je realno igrac manje za Portugaliju na celom prvenstvu...nista ne igra,promasuje lopte,samo pada i svadja se sa sudijama,sebican je,unosi nervozu...jednostavno da nije Ronaldo odavno bi ispao iz ekipe...ovako ga svi trpe

Dođite na stadion!

pre 7 godina

Hahaha, kakvi komentatori na RTS-u. Sanches je Sanšez, a Gareth Bale je postao Christian Bale iz Batman-a i DR.Michael Burry iz Big short. :D
Pozdrav za B92.

Partizan ponos Srbije

pre 7 godina

Navijam za Vels iz 2 razloga:

1) Zato sto su totalni autsajderi, a oduvek sam navijao za autsajdere.

2) Da bi Milorad Mazic sudio finale.

Ivan

pre 7 godina

Evo ga pocelo je Renato Sanses. Ovi sa rts-a treba kompletno da posete logopeda, jer ili to rade namerno ili su blago retardirani. Danas je Denda zvao Kalinica, Kalenic...

Sab

pre 7 godina

Prosto je neverovatno kako je Ronaldo izgubio osecaj za dribling. Covek ne ume da predje igraca nekom fintom. Vi mu ni "biciklica" ne uspeva.

Sab

pre 7 godina

Ovo sa Ronaldom u petercu je dosadilo ljudima pored malih ekrana. Zavrsi se poluvreme a covek nije imao nijedan dribling. Koliko li bi golova postigao pravi Ronaldo da je samo cekao lopte u petercu?

Fica

pre 7 godina

Kako bi mi mogli da igramo odlicno u formaciji kao vels sa dva najisturenija koji nisu klasicni napadaci kao Robson i Bejl i jedan povuceniji iza kao inace Remzi kod nas Kostic i Tadic i iza Ljajic lepo bi to izgledalo bolje nego sa Mitrovicem sigurno

StokholmskiLemurOpasnihNamera

pre 7 godina

Alal vera i Islandu i Velsu,ma svima...ali mi kao prosecni gledaoci ovo prvenstvo cemo da zaboravimo za 7 dana. Ja evo sad ne mogu da se setim jedne dobre tekme osim...Italija-Spanija. Ovakva je i Liga Sampiona,sve do polufinala,nista. A i tada samo rokaj taktiku,taktiku,taktiku. Nikad vise love u fudbalu a nikad ruzniji fudbal. Jedva cekam Premijer ligu,ovo nije fudbal,bez ikakvog hejtovanja.

Filip

pre 7 godina

Ko je ovaj ocajni bot od komentatora, izgleda da mu je ona devojcica penaldo uzor cim brani njegovo foliranje i glumatanje, ko sve danas ne komentarise jos ladno pre par utakmica covek kaze da je penaldo najbolji igrac sveta i ostade ziv. hahahah

Hamsik

pre 7 godina

Ovaj komentator amater me podseca na decu koja se loze na Ronalda, tako deca pominju da je penaldo imao suteve na gol kad se ne vidi na nekoj utakmici, a komentator ga brani tako sto kaze da ima po trojicu u bloku i zato ne moze da sutne :D sklanjajte ovu komentatorsku bruku molim vas, njemu Kristijan Bejl fudbaler

Vranjanac

pre 7 godina

Sto kaze Sojic "Od svi sveti oci, bas mene da zadesi ovaj pop". Mi bi mogli da kazemo "Od svi petošeširaši, bas nas da zedesi Vels u kvalifikacionoj grupi"

KORN

pre 7 godina

Kada gledam ovo EP i kada vidim navijace ovih reprezentacija svi u bojama svoje reprezentacije,svi pevaju,što je bitno imaju svoje pesme koje pevaju pa se pitam šta bi mi tamo radili.Mi nemamo kult reprezentacije mada smo se busali samo da budemo Srbija i da se promeni himna "Hej,Sloveni"sve ce kao fora da se promeni.Retko ko nosi dres naše reprezentacije,mi ni ne znamo koje su boje naše reprezentacije,80 posto Srba nema pojma tekst himne,a mnogi ni ne znaju ni kako se zove,pesme nemamo imamo jednu najcuveniju pesmu svih vremena "Ajmo ajde svi u napad"i to pevamo pa bilo ko da napada,napadaju protivnici mi "Ajmo ajde svi u napad".To se vidi i sada u Areni kada igraju košarkaši cuje se tri puta Srbija,Srbija i to je sve za danas,mislim da je bolja atmosfera na Vimbldonu i to kada servira neki teniser,ono ne da je jadno nego je katastrofa.

neko

pre 7 godina

@sale
za Velsane se moze reci da im je PL domace prvenstvo. Vecina profesionalnih fudbalera iz Velsa igra u Engleskoj, a i timovi iz Velsa se takmice u engleskim ligama.

Sale

pre 7 godina

Vels i Island su očiti primeri kako slabo nacionalno prvenstvo ne mora nužno da znači i slaba reprezentacija. Naše prvenstvo kakvo god da je je 20 puta kvalitetnije i od Islandskog i od Velškog, on Velškog pogotovo jer je njihova liga poluprofesionalna ali to ne sprečava njihove fudbalere da daju 100% svojih mohićnosti za reprezentaciju iako niko od njih ne igra u domaćoj ligi.

Maki

pre 7 godina

I jedni i drugi imaju hendikep. Portugal u vidu Pepea, a Vels u vidu Ramzija. Mislim da Velsu više odgovara ovo. Čudno je da baš Islandski sudija sudi meč, očekujem bar jedan čist penal je dosudi Portugalu. Sto posto.

vostani carice

pre 7 godina

Ko li ce da nas davi:
- Lupetaralo uspavanko Puvinjalo
- Lupetaralo 2 - Pa decko nemoj decko u programu smo!
- Informacija - ovo je prvi put da ove godine napadaju sa leve na desnu
- Neko normalan

Sale

pre 7 godina

Vels i Island su očiti primeri kako slabo nacionalno prvenstvo ne mora nužno da znači i slaba reprezentacija. Naše prvenstvo kakvo god da je je 20 puta kvalitetnije i od Islandskog i od Velškog, on Velškog pogotovo jer je njihova liga poluprofesionalna ali to ne sprečava njihove fudbalere da daju 100% svojih mohićnosti za reprezentaciju iako niko od njih ne igra u domaćoj ligi.

StokholmskiLemurOpasnihNamera

pre 7 godina

Alal vera i Islandu i Velsu,ma svima...ali mi kao prosecni gledaoci ovo prvenstvo cemo da zaboravimo za 7 dana. Ja evo sad ne mogu da se setim jedne dobre tekme osim...Italija-Spanija. Ovakva je i Liga Sampiona,sve do polufinala,nista. A i tada samo rokaj taktiku,taktiku,taktiku. Nikad vise love u fudbalu a nikad ruzniji fudbal. Jedva cekam Premijer ligu,ovo nije fudbal,bez ikakvog hejtovanja.

Boston

pre 7 godina

Vidim svi nabijaju za Vels, odlicno taman nisam znao za koga da navijam. Navijacu za Portugal. Uvek suprotno od onoga sta ljudi ovde rade. Tako cu i sutra biti uz Francusku.

Djordje NS

pre 7 godina

Pitao bih samo Messijevu dečicu kad su imali priliku da vide njihovog ljubimca da u skoku nadvisi sve protivničke igrače i zabije loptu glavom pod prečku... Hahaha

Ne morate mi odgovarati, to je bilo retoričko pitanje... Laku noć!

CR7

KORN

pre 7 godina

Kada gledam ovo EP i kada vidim navijace ovih reprezentacija svi u bojama svoje reprezentacije,svi pevaju,što je bitno imaju svoje pesme koje pevaju pa se pitam šta bi mi tamo radili.Mi nemamo kult reprezentacije mada smo se busali samo da budemo Srbija i da se promeni himna "Hej,Sloveni"sve ce kao fora da se promeni.Retko ko nosi dres naše reprezentacije,mi ni ne znamo koje su boje naše reprezentacije,80 posto Srba nema pojma tekst himne,a mnogi ni ne znaju ni kako se zove,pesme nemamo imamo jednu najcuveniju pesmu svih vremena "Ajmo ajde svi u napad"i to pevamo pa bilo ko da napada,napadaju protivnici mi "Ajmo ajde svi u napad".To se vidi i sada u Areni kada igraju košarkaši cuje se tri puta Srbija,Srbija i to je sve za danas,mislim da je bolja atmosfera na Vimbldonu i to kada servira neki teniser,ono ne da je jadno nego je katastrofa.

www

pre 7 godina

Koj odraz u skoku, kako igra glavom?? Zakucao je loptu pod precku. Toliko jak udarac da se to ne brani. Pa nakon par minuta sut na gol i Nani je skrece u mrezu.Za par minuta donosi pobedu a kao nigde ga nije bilo? Ili to sto ga kao nigde nije bilo je u stvari priprema da za par minuta donese pobedu Portugaliji. Coveka ne smes da pustis ni tren celu utakmicu ili on koristi iole malu sansu i daje gol. To je tesko uraditi celo vreme sto je dokaz i ova utakmica. Bas me interesuje finale..nemojte da omalovazavate ovog coveka jer ga ceo svet postuje. Malo je ovakvih igraca..videcete i u finalu u to sam siguran.

dosadno, mnogo dosadno...

pre 7 godina

Sad tek vidim koliko smo mi izgubili sto se nismo kvalifikovali na ovo nikad losije EP. Mnogi cobani, koji blage veze nemaju sa ovom igrom, prodjose u cetvrtfinale, polufinale, finale...a mi smo ipak, slozicemo se, neprikosnoveni u toj kategoriji! Mnogo smo propustili...

vostani carice

pre 7 godina

Ko li ce da nas davi:
- Lupetaralo uspavanko Puvinjalo
- Lupetaralo 2 - Pa decko nemoj decko u programu smo!
- Informacija - ovo je prvi put da ove godine napadaju sa leve na desnu
- Neko normalan

Jelena85

pre 7 godina

Kako je to Ronaldo nokautirao Vels? Ronadlo pokusaj glavom-Ronaldova slika na vestima,Nani dao drugi gol-Ronaldova slika na vestima...Na glavnoj strani 4 slike i 4 vesti o Ronaldu o.O Ne omalovazavam Ronalda,daje golove,igra ali preteraste ste ga stvarno...Sta rade mediji,koliko ga guraju to je neverovatno

zastitnik

pre 7 godina

Ne razumem ljude koji ne postuju ono sto Ronaldo cini za fudbal.
Na stranu sut, skok, dribling..ovaj covek ima savrseno kretanje na terenu- u svakom momentu ima razlog zasto je bas tu.
Recimo, pogledajte njegovo vecerasnje kretanje kod oba gola.

Malo je takvih bilo u istoriji fudbala...

E-mail

pre 7 godina

Ronaldo je realno igrac manje za Portugaliju na celom prvenstvu...nista ne igra,promasuje lopte,samo pada i svadja se sa sudijama,sebican je,unosi nervozu...jednostavno da nije Ronaldo odavno bi ispao iz ekipe...ovako ga svi trpe
(...., 06. jul 2016 21:56) u pravu si decko... xD

Gajetano

pre 7 godina

Portugalci ko Italijani: na jedvite jade prodju grupu, pa upadnu u laksu polovinu zreba. Hrvati ih totalno nadigraju, a ovi uvale gol na kraju produzetaka. Poljake dobiju na penale, a Vels im ukloni sa puta Belgiju... Ako neko misli da Portugalija nema sanse u finalu (protiv Nemaca ili Francuza, svejedno), grdno se vara! Setite se Danske 1992. kada su (preko nase grbace) na mufte uopste usli na EP, a onda ga suvereno osvojili. Setite se Grcke 2004... Na svakih 12 godina desava se anomalija da autsajder osvaja.

2004 + 12 = 2016, mislite o tome:)

Pozdrav,

mlekadzija iz Parme

pre 7 godina

I sta kaze ''Kristijan Bejl'',a? Jel to taj ''najbolji'' komentator na RTS-u?! Kakvi li su onda oni sto su najgori?! Pa jel ovakvima da se daju pare za platicu poreznih obveznika?! Amateri su to bre,to sve treba najuriti!

Bojan Todorović

pre 7 godina

Kakav užas! Najgora reprezentacija sa najodvratnijim pozerima i folirantima bez igre, bez znanja bez rezona i pokrića - u poklonjenom finalu. Ala će lipicaner da trči i pozira....!!! Fuj !!!

Јуве лео

pre 7 godina

Када се све сабере и одузме - заслужено! Честитам фудбалерима и дивном португалском народу (сви знамо колико они воле фудбал) пласман у финале! Желим вам сву срећу у финалу и да титула коначно припадне народу који заиста воли овај спорт!

lucho

pre 7 godina

Jel ovo neka prevara? Sta je ovo Belgija rasturena od strane Velsa sad portugal dobija bezopasni Vels rutinski.. A mislio sam cak da Belgija moze lako da osvoji Evropsko. J****:ti fudbal ovakav. Doro su rekli gle sad kad portugal bez pobede u grupi na kraju dodje do finala a mozda cak i osvoji.

Rundo

pre 7 godina

Bravo Portugalija!

Uvak navijam za njih, protiv Velsana nemam nista, bilo bi mi drago i da su oni prosli, ljudi igraju srcem i TIM su.

Ali... uzivam sto se sad grizu ovi pacenici koji ne vole Portugaliju zbog??? Ronalda? Pa dobro, da li je on jedini koji cini taj tim?

No...to je vas problem...PATITE!

Nebojša

pre 7 godina

Nisam ljubitelj Ronalda pre svega zbog reala ali nemam nista protiv do Portugal osvoji ako nadigraju Nemačku ili Francusku biće zasluženo nevezano za to kako su se plasirali u polufinale.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Надам се да ће у финале Француска, уморна, па да се Португалија освети за оно 2000. За Абела Ксавијера, Нуњо Гомеша, Руи Кошту и Фига! Напред Португал!

Mosa

pre 7 godina

Evo opet Ronalda da utisa one koji kazu kako ga nema na vaznim utakmicama i kako ga nema na prvenstvu. Madjarima za top16 2 komada, Velsu 1 za finale. Za sada...

Bzvz

pre 7 godina

@Djordje NS,nisam Messijev fan,al sam imao prilike da vidim kako messi pored Vidica i Ferdinanda daje gol glavom.Bravo za Portugaliju,nadam se da osvajaju.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Navijam za Vels iz 2 razloga:

1) Zato sto su totalni autsajderi, a oduvek sam navijao za autsajdere.

2) Da bi Milorad Mazic sudio finale.
(Partizan ponos Srbije, 06. jul 2016 21:09)

3) Malopre sam navijao za Cilica da Federer ne bi osvojio GS.

dadadada

pre 7 godina

Kao prvo,cestitke Portugalu.Plasirali su se u finale EP i tu nema price.Drugo,ovo prvenstvo je najgore prvenstvo ikada.Bez da umanjujem uspeh Portugala,pogledajte njihov put do finala.Island,Madjarska,Austrija,Hrvatska,Poljska,Vels.Nizerazredno takmicenje,ovde nema niti jedna odlicna ekipa.Dalje,ko god da prodje od Francuska/Nemacka,ocekujem da osvoji,zato sto Portugal zaista nije nista pokazao,i ne verujem da hoce u finalu.Jos nesto da dodam,za ove koji ovde prozivaju Mesija.On je samo ove godine igrao finale Copa Amerika,za koje garantujem da je jace takmicenje od ovog nazovi Evropskog prvenstva sa 24 ekipe od kojih 16 nisu na nivou prvenstva juzne Azije.Ako osvoji Ronaldo prvenstvo,svaka cast,najjaci je ove sezone.Do tada,nema poente dizati ga u nebesa,jer gol ovakvom Velsu i nije nesto.Zao mi je sto nasa reprezentacija ne igra,uz srecu na zrebu,lagano smo mogli do polufinala,zato sto smo,garantujem,i sada jaci od ovog Velsa za 3-4 gola razlike,kao i pre par godina.Razlika je sto su se nama lose stvari poklopile,a njima prelaka grupa u kvalifikacijama i ovo ovajno prvenstvo.

Cent

pre 7 godina

Svaka čast Portugalcima ali ovaj Ronaldo je potpuno beskorisan, osim što je eto dao taj gol. Mislim da bi mnogo bolje igrali da njega nema u ekipi.

Twisted Fate

pre 7 godina

Ja samo ne razumem jednu stvar, a to je zašto svi Ronalda smatraju za najboljeg igrača kada on to nije. On, od 50 postignutih golova, 3 gola postigne iz neke akcije, a ostatak daje iz penala ili slobodnih udaraca. I zašto je onda on nokautirao Wels, kada su mu ostali namestili akcije, a on je samo izvršio poslednji korak?

iq85

pre 7 godina

Ostavite Acu informaciju na miru, kakav god da je, za svetlosnu godinu je ispred drugih na RTS-u. Ostali su tu samo da bi opravdali platu, verujem da i uredniku nije dobro kad ih cuje.

vase ime

pre 7 godina

(Djordje NS, 6. jul 2016 22:39)
evo ja cu da ti odgovorim: nikad, jer sa 1.70m visine niko ne moze to da uradi
sad je na mene red da postavim pitanje: jel neko od ronaldove decice video nekad svog ljubimca da u polfinalu lige sampiona obori na dupe verovatno najboljeg stopera sveta u tom trenutku (boateng) i lobuje najboljeg golmana na svetu u tom trenutku (nojer)? Mislim da svi znamo odgovor i koliko je besmisleno porediti njih dvojicu
Takodje svi znamo da jedino nekome ko se kladio na portugal ili ronaldovoj decici moze da bude drago sto je portugal u finalu, svako ko misli da je portugal zasluzio u finale pored velsa je verovatno poceo da prati fudbal tokom ove utakmice

neko

pre 7 godina

@sale
za Velsane se moze reci da im je PL domace prvenstvo. Vecina profesionalnih fudbalera iz Velsa igra u Engleskoj, a i timovi iz Velsa se takmice u engleskim ligama.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Vec vidim kako Ronaldo dize pehar i pritisak 90% posetioca B92. Nema vise broj driblinga na sredini terena, broj kafa sa Suarezom i Nejmarom, nego trofeji sa reprezentacijom bato! Haha, dace Bog da Ronaldo osvoji Euro i Federer Vimbldon!

lynx

pre 7 godina

Sramota je da ekipa koja je pet utakmica odigrala 0:0 udje u finale. Za kaznu nemci ima da ih odvale !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Realno, 7. jul 2016 00:21)
nerealni, odigrali su šest utakmica i postigli 8 golova. Nemaju poraz, a pobedili su u dve (računa se i protiv Hrvatske). Da je, kojim čudom, naša reprezentacija učestvovala i igrala tako, a usput izbacila Hrvate, ne bi smo mogli da živimo od hvalospeva i veličanja igre, taktike i timskog duha naših....

cicko

pre 7 godina

Tri dana pred pocetak prvenstvam sanjao ja da Portugal osvaja. Pitam druga, okorelog kladionicara, da li da igram na njih, a on kaze: ma jesi li normalan, ispasce u prvoj fazi...Jbg...

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Radovan Ćurčić je prvi meč u kvalifikacijama imao na gostovanju u Lisabonu na stadionu Svetlosti protiv reprezentacije koja ide u finale Evropskog prvenstva!
Najteža moguća utakmica za debi i malo je hvalilo da uzmemo bod Portugaliji nakon spektakularnih makazica Nemanje Matića!

Na revanšu u Beogradu na stadionu JNA, ostvarena je potpuna igračka dominacija nad budućim finalistom Evropskog prvenstva i samo zahvaljujući katastrofalnom suđenju naša reprezentacija nije pobedila!

ćive

pre 7 godina

Sve u svemu nikad lošiji euro!
Sutra je realno finale pre finala, reprezentacije koje su i pre prvenstva važile za dva najveća favorita, a nakon tog meča će mo znati i ko osvaja.

oliver kosta

pre 7 godina

Steta za Vels. Drugi gol ofsad cist.Svaka cast ciganima kao narodu ali ove ne volim. Potrugal i zalizani pesko u finalu. Fuj. Nadam se da ce naleteti na Nemce da ih pregaze sto mislim i da ce se desiti.

CR7

pre 7 godina

cristiano ronaldo najbolji igrac na planeti ikada.zasti je vama mesi dobar nerazumem ronaldo je bolji u skok igri jaci je ima bolje driblinge brzi je ima jaci sut levom nego mesi neznam sta vi gledate nije mi jasno i zasto kenjate na ronalda ljubomorni ste e pa jbg

....

pre 7 godina

Opet dupli standardi, opet licemerje....kad se prolazi Wels to je majstorstvo a kad se prolazi do finala Copa Americe to su slabi protivnici. Svaka cast Portugalu. Mislim da Nemacka prolazi Francuze pa nek bolji pobedi u finalu.

детос

pre 7 godina

Овај Потругал без Кристијана је рупа. Ал Немци има да их спусте на земљу. Доста су се провлачили.

Dođite na stadion!

pre 7 godina

Hahaha, kakvi komentatori na RTS-u. Sanches je Sanšez, a Gareth Bale je postao Christian Bale iz Batman-a i DR.Michael Burry iz Big short. :D
Pozdrav za B92.

Dr

pre 7 godina

Jel i vama ostalima u glavi viski svaki put kad komentator spomene Henesija ili sam ja možda alkoholičar i zreo za lečenje?
(GaravaMamba, 06. jul 2016 21:46)

Henesi je konjak druze, pijan si :-)

Robin

pre 7 godina

Geret Bejl je veceras u ulozi betmena kao pravi Kristijan Bejl, oplakah.
Ali se ispravio ipak 2 ili 3 put covek haha
Ja ga jos slusam i ne obracam paznju al nesto mi cudno...

....

pre 7 godina

Ronaldo je realno igrac manje za Portugaliju na celom prvenstvu...nista ne igra,promasuje lopte,samo pada i svadja se sa sudijama,sebican je,unosi nervozu...jednostavno da nije Ronaldo odavno bi ispao iz ekipe...ovako ga svi trpe

4k4.Dex

pre 7 godina

Za one koji ne znaju fudbal... onaj penal na pocetku je trebalo da bude svuran jer je ono povlacenje cisto kao suza i sprecen je cist gol glavo.ronalda u 10 min.

Ivan

pre 7 godina

Evo ga pocelo je Renato Sanses. Ovi sa rts-a treba kompletno da posete logopeda, jer ili to rade namerno ili su blago retardirani. Danas je Denda zvao Kalinica, Kalenic...

maki

pre 7 godina

@Djordje NS nisam ljubitelj ni ronalda ni mesija, ali je mesi zakucao glavom u finalu lige šampiona protiv mančester junajteda, čini mi se u moskvi

4k4.Dex

pre 7 godina

Ronaldo pokazao klasu opet iako je celo prvenstvo zrtva taktike jer nemaju spica pa igra on i bem mesta da mrdn, bio opasan svih 90 minuta pretio, uposlio bar 3 igraca velsa sve vreme. Na kraju gol i asistencija za finale pa svaka cast stvarno, nema sta. I Bail vukao sve vreme velsane al ipak su dosta slabiji realno. A tek kad sam video o aj snimak Ronalda kako kapitenski vraca Mutinja i jos jednog igraca da sutiraaju penal pa ono je primer kapitenstva i zelje za pobedom, stvarno sto se toga tice u odnosu na onog mesija koji pokusava da prevari drzavu za 4 mil. ljudina...

ticroo

pre 7 godina

Veliki igrači i kad nisu u formi odluče utakmicu. Fudbalska činjenica koju će hejteri svakako pokušavati na sve iracionalne načine da ospore. Kristijano Ronaldo - jedan od najvećih svih vremena, a u nedelju će imati priliku da postane najveći.

Dzhoni

pre 7 godina

Koja količina kmečanja i tuge simpatizera justina biebera i družine gospodara prstenova-pućiće server od ovolike količine frustracija koje je najveći svih vremena zadao i zadaje dotičnima...

Hamsik

pre 7 godina

Ovaj komentator amater me podseca na decu koja se loze na Ronalda, tako deca pominju da je penaldo imao suteve na gol kad se ne vidi na nekoj utakmici, a komentator ga brani tako sto kaze da ima po trojicu u bloku i zato ne moze da sutne :D sklanjajte ovu komentatorsku bruku molim vas, njemu Kristijan Bejl fudbaler

Djilkos

pre 7 godina

Vels i Island su očiti primeri kako slabo nacionalno prvenstvo ne mora nužno da znači i slaba reprezentacija. Naše prvenstvo kakvo god da je je 20 puta kvalitetnije i od Islandskog i od Velškog, on Velškog pogotovo jer je njihova liga poluprofesionalna ali to ne sprečava njihove fudbalere da daju 100% svojih mohićnosti za reprezentaciju iako niko od njih ne igra u domaćoj ligi.
(Sale, 06. jul 2016 20:24)

Slaba ti je ta logika! Svonsi i Kardif subiz Velsa i jaci su 5 puta od Zvezde inPartizana. A portugalska liga je 5. po jacini u Evropi. Ko ti dade sve te oluseve covece? Ovo je zabrinjqvqjuce:)

GaravaMamba

pre 7 godina

Utisak meča - boje dresova jednih i drugih. Obično jedna od reprezentacija nosi svoje primarne boje, a ovde obe nose sekundarne iako bi se razlikovali da jedna nosi primarne. E moji ekonomi...

Harambe

pre 7 godina

Morgen-Du hast,Sonntag-Ich will;RAMMSTEIN.Ce prodju ovi Portugalci ko pevac kad peva na plejbek pa ga provale,kako kaze Lineker fudbal je igra u kojoj uvek pobede......

snupi889

pre 7 godina

morao sam da bacim komentar kad vidim koliko uzdizu penalda. :) svi vi sto volite penalda recite mi kako je penaldo vodio portugal do finala? nije ga bilo celo prvenstvo i sad je dao gol ja mislim i jedini i on je vodio portugal do finala. dace Bog da dobiju nemacku pa da im pokazu sta je fudbal.

Sab

pre 7 godina

Ovo sa Ronaldom u petercu je dosadilo ljudima pored malih ekrana. Zavrsi se poluvreme a covek nije imao nijedan dribling. Koliko li bi golova postigao pravi Ronaldo da je samo cekao lopte u petercu?

Vranjanac

pre 7 godina

Sto kaze Sojic "Od svi sveti oci, bas mene da zadesi ovaj pop". Mi bi mogli da kazemo "Od svi petošeširaši, bas nas da zedesi Vels u kvalifikacionoj grupi"

Filip

pre 7 godina

Ko je ovaj ocajni bot od komentatora, izgleda da mu je ona devojcica penaldo uzor cim brani njegovo foliranje i glumatanje, ko sve danas ne komentarise jos ladno pre par utakmica covek kaze da je penaldo najbolji igrac sveta i ostade ziv. hahahah

Partizan ponos Srbije

pre 7 godina

Navijam za Vels iz 2 razloga:

1) Zato sto su totalni autsajderi, a oduvek sam navijao za autsajdere.

2) Da bi Milorad Mazic sudio finale.

kvarežminjo

pre 7 godina

Znam da nije tema i znam da sam đubre, ali meni je još u glavi 117 minuta, kontra, Sančez, Ronaldo, Kvarežma...Sreća...suze...Čačić u neverici...a tek ti švalerski brčići... ��

Bojan Todorović

pre 7 godina

Glupi lipicaneru, imaš više sreće nego pameti. još ćeš da njištiđ i ržeš po travi. Na šta je spalo prvenstvo.....Žalosno.

Sab

pre 7 godina

Prosto je neverovatno kako je Ronaldo izgubio osecaj za dribling. Covek ne ume da predje igraca nekom fintom. Vi mu ni "biciklica" ne uspeva.

Milovan

pre 7 godina

Kako god , ja mislim da ce finale biti odlicno ko god da prodje, da li ce to biti Francizi ili Svabe to nije bitno... Ali sigurno im nece biti lako kad Se otvore pa kad Portugalcima ostave prostora za kontre, bice svasta .

Fica

pre 7 godina

Kako bi mi mogli da igramo odlicno u formaciji kao vels sa dva najisturenija koji nisu klasicni napadaci kao Robson i Bejl i jedan povuceniji iza kao inace Remzi kod nas Kostic i Tadic i iza Ljajic lepo bi to izgledalo bolje nego sa Mitrovicem sigurno

Зашто то?

pre 7 godina

Штета,могао је Кристијан Бејл,пардон,овај Герет Бејл да да бар два комада.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

realno nemci bi trebalo da osvoje ep,imali su mnogo teze protivnike od bednog portugala,ako jos prodju i francuze,portugal nema sta da trazi u finalu
(aca, 07. jul 2016 11:)

Od tezih, imali su do sada samo Italiju. Kako su to oni zasluzili?

fifi

pre 7 godina

Jel se kaze Portugalijanci ili Portugalci?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Herbalajzer, 7. jul 2016 07:41)

Liliputanci! Kako mozes to da pitas? Niste ucili u skoli? Propade prosveta..

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Wels razocarao. Ispada da su losiji od svih ekipa sa kojima se Portugalija mucila za neresen ishod.
(fica, 07. jul 2016 11:44)

Sto Wels? Originalno je Wales. Oni su izgubili od Engleske, samo zbog toga nizu zasluzili ni grupu da prodju. Engleska je ubedljivo najmanje pokazala uz Rusiju, otuda i 1:1.

alejandro

pre 7 godina

I to je draž Eura! Prosečan sastav Portugala dogura do finala! Neka ne misle da će im se desiti isto što i Grcima 2004.! Ovo je za Portugalce veliki, neočekivan i prilični nezaslužen uspeh!

aca

pre 7 godina

realno nemci bi trebalo da osvoje ep,imali su mnogo teze protivnike od bednog portugala,ako jos prodju i francuze,portugal nema sta da trazi u finalu

Samo da kazem

pre 7 godina

Ovaj Portugal kao Djoković, na strani žreba gde je samo boranija, svi ostali u drugim delu. Ni jedna ozbiljna reprezentacija im se nije našla na putu i na kraju ni kriv ni dužan stigao do finala sa utakmicama od 0-0, čuj Vels (iznenađenje) baš njima kao onomad Dominik Tim na RG. Da su igrali samo sa jednom reprezentacijom ( Španija, Italija, Francuska, Nemacka), odavno bi otišli kući! Kad neko ima sreće onda stvarno ima sreće!

djido moVa

pre 7 godina

jedno pitanje za ljubitelje vostanog,gde ste celo prvenstvo??? ovaj vas odigrao jedno poluvreme na turniru i vi odma izlazite iz rupa,svaka njima cast na finalu,ali svako ko je malo realan mora da prizna da je ovo nezasluzeno,da se igra starijih sistem oni bi ispali jos u grupi,e.p postaje veliko sr**e!

Kristijan Bejl

pre 7 godina

Liga evrope je za ovo nba... Nigde fudbala na celom Evropskom! Prestacu da pratim ovaj sport,imam predlog da se Srbija posalje bez kvalifikacija na Svetsko jer kval ne moze proci i da objasni tamo neke stvari sto se tice ovog sporta!

Maki

pre 7 godina

I jedni i drugi imaju hendikep. Portugal u vidu Pepea, a Vels u vidu Ramzija. Mislim da Velsu više odgovara ovo. Čudno je da baš Islandski sudija sudi meč, očekujem bar jedan čist penal je dosudi Portugalu. Sto posto.

Realno

pre 7 godina

Je da je finale drugacija utakmica od ostalih i da je u njemu sve moguce ,al sa ovakvom igrom protiv Francuza il Nemaca Portugal ima jako slabe izglede .to je moje misljenje al sve je moguce .

Djordje NS

pre 7 godina

Pitao bih samo Messijevu dečicu kad su imali priliku da vide njihovog ljubimca da u skoku nadvisi sve protivničke igrače i zabije loptu glavom pod prečku... Hahaha

Ne morate mi odgovarati, to je bilo retoričko pitanje... Laku noć!

CR7

Bojan Todorović

pre 7 godina

Kakav užas! Najgora reprezentacija sa najodvratnijim pozerima i folirantima bez igre, bez znanja bez rezona i pokrića - u poklonjenom finalu. Ala će lipicaner da trči i pozira....!!! Fuj !!!

Cent

pre 7 godina

Svaka čast Portugalcima ali ovaj Ronaldo je potpuno beskorisan, osim što je eto dao taj gol. Mislim da bi mnogo bolje igrali da njega nema u ekipi.

Jelena85

pre 7 godina

Kako je to Ronaldo nokautirao Vels? Ronadlo pokusaj glavom-Ronaldova slika na vestima,Nani dao drugi gol-Ronaldova slika na vestima...Na glavnoj strani 4 slike i 4 vesti o Ronaldu o.O Ne omalovazavam Ronalda,daje golove,igra ali preteraste ste ga stvarno...Sta rade mediji,koliko ga guraju to je neverovatno

Twisted Fate

pre 7 godina

Ja samo ne razumem jednu stvar, a to je zašto svi Ronalda smatraju za najboljeg igrača kada on to nije. On, od 50 postignutih golova, 3 gola postigne iz neke akcije, a ostatak daje iz penala ili slobodnih udaraca. I zašto je onda on nokautirao Wels, kada su mu ostali namestili akcije, a on je samo izvršio poslednji korak?

vase ime

pre 7 godina

(Djordje NS, 6. jul 2016 22:39)
evo ja cu da ti odgovorim: nikad, jer sa 1.70m visine niko ne moze to da uradi
sad je na mene red da postavim pitanje: jel neko od ronaldove decice video nekad svog ljubimca da u polfinalu lige sampiona obori na dupe verovatno najboljeg stopera sveta u tom trenutku (boateng) i lobuje najboljeg golmana na svetu u tom trenutku (nojer)? Mislim da svi znamo odgovor i koliko je besmisleno porediti njih dvojicu
Takodje svi znamo da jedino nekome ko se kladio na portugal ili ronaldovoj decici moze da bude drago sto je portugal u finalu, svako ko misli da je portugal zasluzio u finale pored velsa je verovatno poceo da prati fudbal tokom ove utakmice

Boston

pre 7 godina

Vidim svi nabijaju za Vels, odlicno taman nisam znao za koga da navijam. Navijacu za Portugal. Uvek suprotno od onoga sta ljudi ovde rade. Tako cu i sutra biti uz Francusku.

fudbalski ekspert

pre 7 godina

Radovan Ćurčić je prvi meč u kvalifikacijama imao na gostovanju u Lisabonu na stadionu Svetlosti protiv reprezentacije koja ide u finale Evropskog prvenstva!
Najteža moguća utakmica za debi i malo je hvalilo da uzmemo bod Portugaliji nakon spektakularnih makazica Nemanje Matića!

Na revanšu u Beogradu na stadionu JNA, ostvarena je potpuna igračka dominacija nad budućim finalistom Evropskog prvenstva i samo zahvaljujući katastrofalnom suđenju naša reprezentacija nije pobedila!

dadadada

pre 7 godina

Kao prvo,cestitke Portugalu.Plasirali su se u finale EP i tu nema price.Drugo,ovo prvenstvo je najgore prvenstvo ikada.Bez da umanjujem uspeh Portugala,pogledajte njihov put do finala.Island,Madjarska,Austrija,Hrvatska,Poljska,Vels.Nizerazredno takmicenje,ovde nema niti jedna odlicna ekipa.Dalje,ko god da prodje od Francuska/Nemacka,ocekujem da osvoji,zato sto Portugal zaista nije nista pokazao,i ne verujem da hoce u finalu.Jos nesto da dodam,za ove koji ovde prozivaju Mesija.On je samo ove godine igrao finale Copa Amerika,za koje garantujem da je jace takmicenje od ovog nazovi Evropskog prvenstva sa 24 ekipe od kojih 16 nisu na nivou prvenstva juzne Azije.Ako osvoji Ronaldo prvenstvo,svaka cast,najjaci je ove sezone.Do tada,nema poente dizati ga u nebesa,jer gol ovakvom Velsu i nije nesto.Zao mi je sto nasa reprezentacija ne igra,uz srecu na zrebu,lagano smo mogli do polufinala,zato sto smo,garantujem,i sada jaci od ovog Velsa za 3-4 gola razlike,kao i pre par godina.Razlika je sto su se nama lose stvari poklopile,a njima prelaka grupa u kvalifikacijama i ovo ovajno prvenstvo.

oliver kosta

pre 7 godina

Steta za Vels. Drugi gol ofsad cist.Svaka cast ciganima kao narodu ali ove ne volim. Potrugal i zalizani pesko u finalu. Fuj. Nadam se da ce naleteti na Nemce da ih pregaze sto mislim i da ce se desiti.

....

pre 7 godina

Ronaldo je realno igrac manje za Portugaliju na celom prvenstvu...nista ne igra,promasuje lopte,samo pada i svadja se sa sudijama,sebican je,unosi nervozu...jednostavno da nije Ronaldo odavno bi ispao iz ekipe...ovako ga svi trpe

snupi889

pre 7 godina

morao sam da bacim komentar kad vidim koliko uzdizu penalda. :) svi vi sto volite penalda recite mi kako je penaldo vodio portugal do finala? nije ga bilo celo prvenstvo i sad je dao gol ja mislim i jedini i on je vodio portugal do finala. dace Bog da dobiju nemacku pa da im pokazu sta je fudbal.

dosadno, mnogo dosadno...

pre 7 godina

Sad tek vidim koliko smo mi izgubili sto se nismo kvalifikovali na ovo nikad losije EP. Mnogi cobani, koji blage veze nemaju sa ovom igrom, prodjose u cetvrtfinale, polufinale, finale...a mi smo ipak, slozicemo se, neprikosnoveni u toj kategoriji! Mnogo smo propustili...

StokholmskiLemurOpasnihNamera

pre 7 godina

Alal vera i Islandu i Velsu,ma svima...ali mi kao prosecni gledaoci ovo prvenstvo cemo da zaboravimo za 7 dana. Ja evo sad ne mogu da se setim jedne dobre tekme osim...Italija-Spanija. Ovakva je i Liga Sampiona,sve do polufinala,nista. A i tada samo rokaj taktiku,taktiku,taktiku. Nikad vise love u fudbalu a nikad ruzniji fudbal. Jedva cekam Premijer ligu,ovo nije fudbal,bez ikakvog hejtovanja.

vostani carice

pre 7 godina

Ko li ce da nas davi:
- Lupetaralo uspavanko Puvinjalo
- Lupetaralo 2 - Pa decko nemoj decko u programu smo!
- Informacija - ovo je prvi put da ove godine napadaju sa leve na desnu
- Neko normalan

Bojan Todorović

pre 7 godina

Glupi lipicaneru, imaš više sreće nego pameti. još ćeš da njištiđ i ržeš po travi. Na šta je spalo prvenstvo.....Žalosno.

zastitnik

pre 7 godina

Ne razumem ljude koji ne postuju ono sto Ronaldo cini za fudbal.
Na stranu sut, skok, dribling..ovaj covek ima savrseno kretanje na terenu- u svakom momentu ima razlog zasto je bas tu.
Recimo, pogledajte njegovo vecerasnje kretanje kod oba gola.

Malo je takvih bilo u istoriji fudbala...

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Navijam za Vels iz 2 razloga:

1) Zato sto su totalni autsajderi, a oduvek sam navijao za autsajdere.

2) Da bi Milorad Mazic sudio finale.
(Partizan ponos Srbije, 06. jul 2016 21:09)

3) Malopre sam navijao za Cilica da Federer ne bi osvojio GS.

E-mail

pre 7 godina

Ronaldo je realno igrac manje za Portugaliju na celom prvenstvu...nista ne igra,promasuje lopte,samo pada i svadja se sa sudijama,sebican je,unosi nervozu...jednostavno da nije Ronaldo odavno bi ispao iz ekipe...ovako ga svi trpe
(...., 06. jul 2016 21:56) u pravu si decko... xD

детос

pre 7 godina

Овај Потругал без Кристијана је рупа. Ал Немци има да их спусте на земљу. Доста су се провлачили.

Rundo

pre 7 godina

Bravo Portugalija!

Uvak navijam za njih, protiv Velsana nemam nista, bilo bi mi drago i da su oni prosli, ljudi igraju srcem i TIM su.

Ali... uzivam sto se sad grizu ovi pacenici koji ne vole Portugaliju zbog??? Ronalda? Pa dobro, da li je on jedini koji cini taj tim?

No...to je vas problem...PATITE!

www

pre 7 godina

Koj odraz u skoku, kako igra glavom?? Zakucao je loptu pod precku. Toliko jak udarac da se to ne brani. Pa nakon par minuta sut na gol i Nani je skrece u mrezu.Za par minuta donosi pobedu a kao nigde ga nije bilo? Ili to sto ga kao nigde nije bilo je u stvari priprema da za par minuta donese pobedu Portugaliji. Coveka ne smes da pustis ni tren celu utakmicu ili on koristi iole malu sansu i daje gol. To je tesko uraditi celo vreme sto je dokaz i ova utakmica. Bas me interesuje finale..nemojte da omalovazavate ovog coveka jer ga ceo svet postuje. Malo je ovakvih igraca..videcete i u finalu u to sam siguran.

Sale

pre 7 godina

Vels i Island su očiti primeri kako slabo nacionalno prvenstvo ne mora nužno da znači i slaba reprezentacija. Naše prvenstvo kakvo god da je je 20 puta kvalitetnije i od Islandskog i od Velškog, on Velškog pogotovo jer je njihova liga poluprofesionalna ali to ne sprečava njihove fudbalere da daju 100% svojih mohićnosti za reprezentaciju iako niko od njih ne igra u domaćoj ligi.

Јуве лео

pre 7 godina

Када се све сабере и одузме - заслужено! Честитам фудбалерима и дивном португалском народу (сви знамо колико они воле фудбал) пласман у финале! Желим вам сву срећу у финалу и да титула коначно припадне народу који заиста воли овај спорт!

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Vec vidim kako Ronaldo dize pehar i pritisak 90% posetioca B92. Nema vise broj driblinga na sredini terena, broj kafa sa Suarezom i Nejmarom, nego trofeji sa reprezentacijom bato! Haha, dace Bog da Ronaldo osvoji Euro i Federer Vimbldon!

maki

pre 7 godina

@Djordje NS nisam ljubitelj ni ronalda ni mesija, ali je mesi zakucao glavom u finalu lige šampiona protiv mančester junajteda, čini mi se u moskvi

mlekadzija iz Parme

pre 7 godina

I sta kaze ''Kristijan Bejl'',a? Jel to taj ''najbolji'' komentator na RTS-u?! Kakvi li su onda oni sto su najgori?! Pa jel ovakvima da se daju pare za platicu poreznih obveznika?! Amateri su to bre,to sve treba najuriti!

Bzvz

pre 7 godina

@Djordje NS,nisam Messijev fan,al sam imao prilike da vidim kako messi pored Vidica i Ferdinanda daje gol glavom.Bravo za Portugaliju,nadam se da osvajaju.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Надам се да ће у финале Француска, уморна, па да се Португалија освети за оно 2000. За Абела Ксавијера, Нуњо Гомеша, Руи Кошту и Фига! Напред Португал!

ćive

pre 7 godina

Sve u svemu nikad lošiji euro!
Sutra je realno finale pre finala, reprezentacije koje su i pre prvenstva važile za dva najveća favorita, a nakon tog meča će mo znati i ko osvaja.

lucho

pre 7 godina

Jel ovo neka prevara? Sta je ovo Belgija rasturena od strane Velsa sad portugal dobija bezopasni Vels rutinski.. A mislio sam cak da Belgija moze lako da osvoji Evropsko. J****:ti fudbal ovakav. Doro su rekli gle sad kad portugal bez pobede u grupi na kraju dodje do finala a mozda cak i osvoji.

....

pre 7 godina

Opet dupli standardi, opet licemerje....kad se prolazi Wels to je majstorstvo a kad se prolazi do finala Copa Americe to su slabi protivnici. Svaka cast Portugalu. Mislim da Nemacka prolazi Francuze pa nek bolji pobedi u finalu.

Mosa

pre 7 godina

Evo opet Ronalda da utisa one koji kazu kako ga nema na vaznim utakmicama i kako ga nema na prvenstvu. Madjarima za top16 2 komada, Velsu 1 za finale. Za sada...

Hamsik

pre 7 godina

Ovaj komentator amater me podseca na decu koja se loze na Ronalda, tako deca pominju da je penaldo imao suteve na gol kad se ne vidi na nekoj utakmici, a komentator ga brani tako sto kaze da ima po trojicu u bloku i zato ne moze da sutne :D sklanjajte ovu komentatorsku bruku molim vas, njemu Kristijan Bejl fudbaler

Sab

pre 7 godina

Ovo sa Ronaldom u petercu je dosadilo ljudima pored malih ekrana. Zavrsi se poluvreme a covek nije imao nijedan dribling. Koliko li bi golova postigao pravi Ronaldo da je samo cekao lopte u petercu?

Harambe

pre 7 godina

Morgen-Du hast,Sonntag-Ich will;RAMMSTEIN.Ce prodju ovi Portugalci ko pevac kad peva na plejbek pa ga provale,kako kaze Lineker fudbal je igra u kojoj uvek pobede......

Samo da kazem

pre 7 godina

Ovaj Portugal kao Djoković, na strani žreba gde je samo boranija, svi ostali u drugim delu. Ni jedna ozbiljna reprezentacija im se nije našla na putu i na kraju ni kriv ni dužan stigao do finala sa utakmicama od 0-0, čuj Vels (iznenađenje) baš njima kao onomad Dominik Tim na RG. Da su igrali samo sa jednom reprezentacijom ( Španija, Italija, Francuska, Nemacka), odavno bi otišli kući! Kad neko ima sreće onda stvarno ima sreće!

djido moVa

pre 7 godina

jedno pitanje za ljubitelje vostanog,gde ste celo prvenstvo??? ovaj vas odigrao jedno poluvreme na turniru i vi odma izlazite iz rupa,svaka njima cast na finalu,ali svako ko je malo realan mora da prizna da je ovo nezasluzeno,da se igra starijih sistem oni bi ispali jos u grupi,e.p postaje veliko sr**e!

CR7

pre 7 godina

cristiano ronaldo najbolji igrac na planeti ikada.zasti je vama mesi dobar nerazumem ronaldo je bolji u skok igri jaci je ima bolje driblinge brzi je ima jaci sut levom nego mesi neznam sta vi gledate nije mi jasno i zasto kenjate na ronalda ljubomorni ste e pa jbg

Maki

pre 7 godina

I jedni i drugi imaju hendikep. Portugal u vidu Pepea, a Vels u vidu Ramzija. Mislim da Velsu više odgovara ovo. Čudno je da baš Islandski sudija sudi meč, očekujem bar jedan čist penal je dosudi Portugalu. Sto posto.

Gajetano

pre 7 godina

Portugalci ko Italijani: na jedvite jade prodju grupu, pa upadnu u laksu polovinu zreba. Hrvati ih totalno nadigraju, a ovi uvale gol na kraju produzetaka. Poljake dobiju na penale, a Vels im ukloni sa puta Belgiju... Ako neko misli da Portugalija nema sanse u finalu (protiv Nemaca ili Francuza, svejedno), grdno se vara! Setite se Danske 1992. kada su (preko nase grbace) na mufte uopste usli na EP, a onda ga suvereno osvojili. Setite se Grcke 2004... Na svakih 12 godina desava se anomalija da autsajder osvaja.

2004 + 12 = 2016, mislite o tome:)

Pozdrav,

Filip

pre 7 godina

Ko je ovaj ocajni bot od komentatora, izgleda da mu je ona devojcica penaldo uzor cim brani njegovo foliranje i glumatanje, ko sve danas ne komentarise jos ladno pre par utakmica covek kaze da je penaldo najbolji igrac sveta i ostade ziv. hahahah

KORN

pre 7 godina

Kada gledam ovo EP i kada vidim navijace ovih reprezentacija svi u bojama svoje reprezentacije,svi pevaju,što je bitno imaju svoje pesme koje pevaju pa se pitam šta bi mi tamo radili.Mi nemamo kult reprezentacije mada smo se busali samo da budemo Srbija i da se promeni himna "Hej,Sloveni"sve ce kao fora da se promeni.Retko ko nosi dres naše reprezentacije,mi ni ne znamo koje su boje naše reprezentacije,80 posto Srba nema pojma tekst himne,a mnogi ni ne znaju ni kako se zove,pesme nemamo imamo jednu najcuveniju pesmu svih vremena "Ajmo ajde svi u napad"i to pevamo pa bilo ko da napada,napadaju protivnici mi "Ajmo ajde svi u napad".To se vidi i sada u Areni kada igraju košarkaši cuje se tri puta Srbija,Srbija i to je sve za danas,mislim da je bolja atmosfera na Vimbldonu i to kada servira neki teniser,ono ne da je jadno nego je katastrofa.

Kristijan Bejl

pre 7 godina

Liga evrope je za ovo nba... Nigde fudbala na celom Evropskom! Prestacu da pratim ovaj sport,imam predlog da se Srbija posalje bez kvalifikacija na Svetsko jer kval ne moze proci i da objasni tamo neke stvari sto se tice ovog sporta!

Sab

pre 7 godina

Prosto je neverovatno kako je Ronaldo izgubio osecaj za dribling. Covek ne ume da predje igraca nekom fintom. Vi mu ni "biciklica" ne uspeva.

Nebojša

pre 7 godina

Nisam ljubitelj Ronalda pre svega zbog reala ali nemam nista protiv do Portugal osvoji ako nadigraju Nemačku ili Francusku biće zasluženo nevezano za to kako su se plasirali u polufinale.

alejandro

pre 7 godina

I to je draž Eura! Prosečan sastav Portugala dogura do finala! Neka ne misle da će im se desiti isto što i Grcima 2004.! Ovo je za Portugalce veliki, neočekivan i prilični nezaslužen uspeh!

Partizan ponos Srbije

pre 7 godina

Navijam za Vels iz 2 razloga:

1) Zato sto su totalni autsajderi, a oduvek sam navijao za autsajdere.

2) Da bi Milorad Mazic sudio finale.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

realno nemci bi trebalo da osvoje ep,imali su mnogo teze protivnike od bednog portugala,ako jos prodju i francuze,portugal nema sta da trazi u finalu
(aca, 07. jul 2016 11:)

Od tezih, imali su do sada samo Italiju. Kako su to oni zasluzili?

Realno

pre 7 godina

Je da je finale drugacija utakmica od ostalih i da je u njemu sve moguce ,al sa ovakvom igrom protiv Francuza il Nemaca Portugal ima jako slabe izglede .to je moje misljenje al sve je moguce .

fifi

pre 7 godina

Jel se kaze Portugalijanci ili Portugalci?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Herbalajzer, 7. jul 2016 07:41)

Liliputanci! Kako mozes to da pitas? Niste ucili u skoli? Propade prosveta..

Dzhoni

pre 7 godina

Koja količina kmečanja i tuge simpatizera justina biebera i družine gospodara prstenova-pućiće server od ovolike količine frustracija koje je najveći svih vremena zadao i zadaje dotičnima...

cicko

pre 7 godina

Tri dana pred pocetak prvenstvam sanjao ja da Portugal osvaja. Pitam druga, okorelog kladionicara, da li da igram na njih, a on kaze: ma jesi li normalan, ispasce u prvoj fazi...Jbg...

aca

pre 7 godina

realno nemci bi trebalo da osvoje ep,imali su mnogo teze protivnike od bednog portugala,ako jos prodju i francuze,portugal nema sta da trazi u finalu

iq85

pre 7 godina

Ostavite Acu informaciju na miru, kakav god da je, za svetlosnu godinu je ispred drugih na RTS-u. Ostali su tu samo da bi opravdali platu, verujem da i uredniku nije dobro kad ih cuje.

ticroo

pre 7 godina

Veliki igrači i kad nisu u formi odluče utakmicu. Fudbalska činjenica koju će hejteri svakako pokušavati na sve iracionalne načine da ospore. Kristijano Ronaldo - jedan od najvećih svih vremena, a u nedelju će imati priliku da postane najveći.

Djilkos

pre 7 godina

Vels i Island su očiti primeri kako slabo nacionalno prvenstvo ne mora nužno da znači i slaba reprezentacija. Naše prvenstvo kakvo god da je je 20 puta kvalitetnije i od Islandskog i od Velškog, on Velškog pogotovo jer je njihova liga poluprofesionalna ali to ne sprečava njihove fudbalere da daju 100% svojih mohićnosti za reprezentaciju iako niko od njih ne igra u domaćoj ligi.
(Sale, 06. jul 2016 20:24)

Slaba ti je ta logika! Svonsi i Kardif subiz Velsa i jaci su 5 puta od Zvezde inPartizana. A portugalska liga je 5. po jacini u Evropi. Ko ti dade sve te oluseve covece? Ovo je zabrinjqvqjuce:)

neko

pre 7 godina

@sale
za Velsane se moze reci da im je PL domace prvenstvo. Vecina profesionalnih fudbalera iz Velsa igra u Engleskoj, a i timovi iz Velsa se takmice u engleskim ligama.

4k4.Dex

pre 7 godina

Ronaldo pokazao klasu opet iako je celo prvenstvo zrtva taktike jer nemaju spica pa igra on i bem mesta da mrdn, bio opasan svih 90 minuta pretio, uposlio bar 3 igraca velsa sve vreme. Na kraju gol i asistencija za finale pa svaka cast stvarno, nema sta. I Bail vukao sve vreme velsane al ipak su dosta slabiji realno. A tek kad sam video o aj snimak Ronalda kako kapitenski vraca Mutinja i jos jednog igraca da sutiraaju penal pa ono je primer kapitenstva i zelje za pobedom, stvarno sto se toga tice u odnosu na onog mesija koji pokusava da prevari drzavu za 4 mil. ljudina...

Milovan

pre 7 godina

Kako god , ja mislim da ce finale biti odlicno ko god da prodje, da li ce to biti Francizi ili Svabe to nije bitno... Ali sigurno im nece biti lako kad Se otvore pa kad Portugalcima ostave prostora za kontre, bice svasta .

lynx

pre 7 godina

Sramota je da ekipa koja je pet utakmica odigrala 0:0 udje u finale. Za kaznu nemci ima da ih odvale !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Realno, 7. jul 2016 00:21)
nerealni, odigrali su šest utakmica i postigli 8 golova. Nemaju poraz, a pobedili su u dve (računa se i protiv Hrvatske). Da je, kojim čudom, naša reprezentacija učestvovala i igrala tako, a usput izbacila Hrvate, ne bi smo mogli da živimo od hvalospeva i veličanja igre, taktike i timskog duha naših....

Vranjanac

pre 7 godina

Sto kaze Sojic "Od svi sveti oci, bas mene da zadesi ovaj pop". Mi bi mogli da kazemo "Od svi petošeširaši, bas nas da zedesi Vels u kvalifikacionoj grupi"

kvarežminjo

pre 7 godina

Znam da nije tema i znam da sam đubre, ali meni je još u glavi 117 minuta, kontra, Sančez, Ronaldo, Kvarežma...Sreća...suze...Čačić u neverici...a tek ti švalerski brčići... ��

GaravaMamba

pre 7 godina

Utisak meča - boje dresova jednih i drugih. Obično jedna od reprezentacija nosi svoje primarne boje, a ovde obe nose sekundarne iako bi se razlikovali da jedna nosi primarne. E moji ekonomi...

Ivan

pre 7 godina

Evo ga pocelo je Renato Sanses. Ovi sa rts-a treba kompletno da posete logopeda, jer ili to rade namerno ili su blago retardirani. Danas je Denda zvao Kalinica, Kalenic...

Dođite na stadion!

pre 7 godina

Hahaha, kakvi komentatori na RTS-u. Sanches je Sanšez, a Gareth Bale je postao Christian Bale iz Batman-a i DR.Michael Burry iz Big short. :D
Pozdrav za B92.

Robin

pre 7 godina

Geret Bejl je veceras u ulozi betmena kao pravi Kristijan Bejl, oplakah.
Ali se ispravio ipak 2 ili 3 put covek haha
Ja ga jos slusam i ne obracam paznju al nesto mi cudno...

Зашто то?

pre 7 godina

Штета,могао је Кристијан Бејл,пардон,овај Герет Бејл да да бар два комада.

4k4.Dex

pre 7 godina

Za one koji ne znaju fudbal... onaj penal na pocetku je trebalo da bude svuran jer je ono povlacenje cisto kao suza i sprecen je cist gol glavo.ronalda u 10 min.

Adriano_Galliani

pre 7 godina

Wels razocarao. Ispada da su losiji od svih ekipa sa kojima se Portugalija mucila za neresen ishod.
(fica, 07. jul 2016 11:44)

Sto Wels? Originalno je Wales. Oni su izgubili od Engleske, samo zbog toga nizu zasluzili ni grupu da prodju. Engleska je ubedljivo najmanje pokazala uz Rusiju, otuda i 1:1.

Fica

pre 7 godina

Kako bi mi mogli da igramo odlicno u formaciji kao vels sa dva najisturenija koji nisu klasicni napadaci kao Robson i Bejl i jedan povuceniji iza kao inace Remzi kod nas Kostic i Tadic i iza Ljajic lepo bi to izgledalo bolje nego sa Mitrovicem sigurno

Dr

pre 7 godina

Jel i vama ostalima u glavi viski svaki put kad komentator spomene Henesija ili sam ja možda alkoholičar i zreo za lečenje?
(GaravaMamba, 06. jul 2016 21:46)

Henesi je konjak druze, pijan si :-)