Toti i Nesta se vraćaju među Azure

Izvor: B92

Utorak, 24.06.2008.

16:37

Default images

Frančesko Toti i Alesandro Nesta po svemu sudeći će prekinuti svoju internacionalnu penziju i vratiće se u reprezentaciju Italije kao deo tima Marčela Lipija za Svetsko prvenstvo 2010. Lipi, koji je sa Azurima postao prvak sveta 2006, verovatno će na mestu selektora zameniti Roberta Donadonija, koji najverovatnije odlazi posle nedeljnog poraza od Španije u četvrtfinalu Eura 2008.

Kako pise italijanski Korijere delo Sport Lipi je već nagovorio Totija i Nestu da okončaju svoju penziju i postanu dio kampanje za prvenstvo u Južnoj Africi.

Toti nije igrao za nacionalni tim od pobede protiv Francuske u finalu Svetskog šampionata pre dve godine, što je bila poslednja Lipijeva utakmica na klupi Italije, pre nego što ga je zamenio Donadoni.

Nesta je igrao jednom u kvalifikacijama za Euro 2008 (protiv Gruzije u oktobru 2006), pre nego što se povukao iz reprezentacije.

Oba igrača, koji su u odličnim odnosima sa Lipijem, sada su spremni da se vrate u tim Azura, što bi usrećilo brojne navijače, od kojih mnogi misle da je italijanskom timu nedostajao njihov kvalitet na šampionatu u Austriji i Švajcarskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: