Aragones miran posle pobede

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.06.2008.

00:43

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Serhio Aragones rekao je posle plasmana u polufinale Evropskog prvenstva da "samo radi svoj posao". "Ja samo radim svoj posao. Nisam pod pritiskom kad izgubim, niti sam euforičan u pobedi", rekao je Aragones posle pobede nad Italijom 4:2 nakon izvođenja penala.

Aragones je bio jako miran nakon plasmana u polufinale turnira u Austriji i Švajcarskoj, u kome će igrati protiv Rusije.

"Ovo je važno za Španiju, kao i sve utakmice u grupi. Ovo je ipak mali korak ka finalu. Zaslužili smo da pobedimo, iako nismo igrali dobar fudbal i nametnuli svoj ritam Italiji, koja je bila dominantna u skoku", objasnio je jedan od najstarijih trenera na turniru.

Selektor Italije Roberto Donadoni bio je jako razočaran.

"Ne možemo biti srećni kada izgubimo na penale posle tolikog truda. Svi smo potrošili toliko energije. Morate da pomislite na one koji nisu igrali večeras, oni mora da su najviše razočarani i njih mi je žao", rekao je Donadoni.

Selektor Italije nije imao mnogo zamerki na igru tima.

"Napadači su uradili svoj posao. Čak iako nisu dali golove, uradili su neke pozitivne stvari. Rekao sam momcima da dignu glave, uradili su sve što su mogli. Ovaj poraz će im pomoći da odrastu. Sutra počinjemo ispočetka. Gledamo u budućnost", rekao je Donadoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: