Panući: "Ne treba mi odmor"

Izvor: B92

Petak, 20.06.2008.

21:53

Default images

Jedan od najiskusnijih igrača reprezentacije Italije Kristijan Panući kaže da je spreman da odigra četvrti uzastopni meč na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj. 35-godišnji defanzivac, koji je prošle sezone u dresu Rome redovno izostavljan sa mečeva Serije A zbog premora, kaže da je odmoran i spreman da zaigra u četvrtfinalnom meču protiv Španije, koji se igra u nedelju u Beču.

Panući je odigrao sva tri meča u grupi C, uprkos lakšoj povredi kolena i kaže da je spreman za novih 90 minuta fudbala.

"Brzo se oporavljam i dva dana mi je dovoljno da se potpuno osvežim i da ne osećam umor", rekao je Panući pred nedeljni duel sa Španijom.

Selektor Roberto Donadoni neće moći da izostavi Panućija sve i da želi, s obzirom da mu je izbor odbrambenih igrača sužen nakon povreda Fabija Kanavara i Andree Barzaljija.

Sa druge strane, Marko Materaci je van forme, a Kanavarova zamena Alesandro Gamberini ima samo dve utakmice u dresu nacionalnog tima, pa će se Panući skoro sigurno naći u startnoj postavi u odbrani "azura", pored Đorđa Kjelinija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: