B92 Sport EURO 2008 Reprezentacije
PORTUGALIJA
prethodna strana 1 od 3 sledeća idi na stranu

20. jun 2008. | 19:57

Fudbalski savez Portugala Žilbero Madail kritikovao je rukovodstvo Čelsija zbog trenutka objavljivanja vesti da će selektor te zemlje Luis Felipe Skolari preuzeti engleski klub. Skolarijev petogodišnji boravak na čelu portugalskog nacionalnog tima završen je u četvrtak porazom od Nemačke u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, a Madail tvrdi da je saopštenje Čelsija došlo u pogrešno vreme.

@@textad_title@@
@@textad_text@@
@@textad_link@@

"Voleo bih da su se ljudi iz Čelsija konsultovali sa nama pre nego što su saopštili da je Skolari njihov novi trener. Trenutak koji je Čelsi odabrao da objavi vest o dolasku Skolarija je bio pogrešan, iako sam bio siguran da će Skolari napustiti Portugal kada smo došli na turnir", izjavio je Madail.

Prvi čovek portugalskog fudbala demantovao je da su atmosferu u ekipi poremetile priče o transferu Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda u madridski Real.

"Nije tačno da su u naš trening kamp dolazili razni menadžeri tokom šampionata. Uostalom, u vremenu u kojem živimo, zahvaljujući modernim tehnologijama, transferi mogu da se dogovoraju i na daljinu", zaključio je Madail.

Postojeći komentari (3) | Pošaljite komentar  Odštampaj   Pošalji

Google oglasi Šta su Google oglasi?


OSTALE VESTI