B92 Sport EURO 2008 Reprezentacije
prethodna strana 1 od 7 sledeća idi na stranu

30. jun 2008. | 14:54

Više hiljada navijača okupilo se pored Brandenburške kapije u centru Berlina gde će oko 15 sati biti priređen doček nemačkoj fudbalskoj reprezentaciji, koja je u finalnom meču Evropskog prvenstva izgubila od Španije sa 0:1. Pre proslave sa navijačima, nemački fudbaleri upisaće se u knjigu gostiju glavnog grada Nemačke. Trener reprezentacije Joakim Lev zahvaliće se navijačima na podršci koju su na stadionima u Austriji i Švajcarskoj i na javnim gledalištima širom Nemačke pružali nemačkom timu tokom EP-a.

@@textad_title@@
@@textad_text@@
@@textad_link@@

Fudbaleri u Berlin stižu avionom Lufthanze čiji je predstavnik za štampu najavio da će pilot obleteti jednu počasnu rundu nad gradom pre nego što se letelica spusti na aerodrom Tegel. Tamo će avion dočekati fontana i aerodromski vatromet.

Sve nemačke dnevne novine danas su osvanule sa izveštajima o nemačkom porazu u Beču na naslovnim stranicama. Svi izveštači su istakli da je Španija pobedila zasluženo, jer su njeni fudbaleri igrali odlično i maštovito.

Većina medija ponovo je iskazala i simpatije za nemačke igrače i posebno pohvalila trenera Leva ističući njegovu ključnu zaslugu za ulazak reprezentacije u finale.

Postojeći komentari (3) | Pošaljite komentar  Odštampaj   Pošalji

Google oglasi Šta su Google oglasi?


OSTALE VESTI