Republika: "Napad bio najslabiji"

Izvor: AK

Ponedeljak, 23.06.2008.

13:33

Default images

Italijanski mediji nisu pokazali preveliko razočaranje i bes zbog poraza svoje fudbalske selekcije protiv Španije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, a prema oceni rimske "Republike" protivnički tim je "samo za dlaku" bio bolji od "azura". Kritike italijanskih medija uglavnom su upućene na "adresu" selektora Roberta Donadonija.

"Najslabija tačka italijanskog tima bio je napad. Jednostavno, Donadoni nije imao jasnu napadačku viziju. S druge strane, u ekipu se uvukao strah od eventualnog poraza", tvrdi "Republika".

"Gazeta delo Sport" je prenela podrugljivo skandiranje Španaca na ulicama Madrida neposredno posle četvrtfinalnog meča :"Toni, gde si sada?"

Mediji prenose i izjavu predsednika Italijanske fudbalske federacije Đankarla Abetea koji priznaje da italijanski tim nije "pokazao pravi potencijal", uz konstataciju da su svi "očekivali mnogo više".

U italijanskim listovima se provlači i ideja o eventualnoj smeni Donadonija i mogućem povratku Marčela Lipija za kormilo "azura", ali aktuelni selektor poručuje da mu "ne pada na pamet da podnese ostavku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: