Zlatan: "Nije bilo lako"

Izvor: B92

Sreda, 11.06.2008.

10:56

Default images

Napadač fudbalske reprezentacije Švedske Zlatan Ibrahimović izjavio je posle pobede nad Grčkom na Evropskom prvenstvu, da je njegov tim veoma teško došao do tri boda. "Bilo je teško, ali najvažnije je da smo trijumfovali. Srećan sam zbog osvojenih bodova, ali mogli smo i bolje da odigramo. Nama u napadu je bilo pogotovo naporno, pošto su Grci igrali sa tri centralna odbrambena igrača", kazao je Ibrahimović posle meča.

Selektor Švedske Lars Lagerbek rekao je da je pobeda na startu šampionata veoma važna u borbi za plasman u četvrtfinale.

"Ovo je bila izuzetno važna pobeda, a još je značajnije to što je Zlatan posle dve godine dao gol. On je odigrao dobro i ceo tim je bio na očekivanom nivou", naveo je Lagerbek.

Selektor Grčke Oto Rehagel naveo je da je njegov tim napravio samo dve greške, ali su one koštale bodova.

"Šveđani su stalno igrali presing, a mi nismo imali odgovor na to. U ključnim trenucima meča nismo bili dovoljno borbeni i zato smo izgubili", zaključio je Rehagel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: