Nova vest
Ekipni sportovi

Utorak, 09.04.2019.

16:29

"Zašto smo izabrali Srbiju? Imaju dobre rezultate i igrače" FOTO

Futsal igrači reprezentacija Srbije i Brazila sastaju se u sredu, 10. aprila, od 18 časova u niškoj dvorani "Čair".

Izvor: LN

Autor: LN

Foto: FSS

Brazilska i srpska reprezentacija spremne su da gledaocima pruže meč kakav je retko viđan na futsal terenima širom naše zemlje.

Dan pre meča selektori i kapiteni dve reprezentacije obećali su spektakl.

"Prvo bih da se zahvalim na pažnji i lepom dočeku, zaista odličnom prijemu. Zašto smo izabrali Srbiju? Imali smo poziv mnogih reptrezentacija, a nama je veliki izazov igrati protiv evropskih selekcija, jer imaju drugačiji stil i za nas su to odlične provere. A Srbija ima dobre rezultate, dobre igrače i radujemo se ovom meču", rekao je selektor Brazila Markinjos Ksavijer.

Selekcija koja je pet puta osvajala planetu veliki je favorit, jer će u timu imati sve zvezde koje nastupaju u evtropskim klubovima.

Koliko je Brazil moćan najbolje govore rezultati iz dvomeča sa Portugalom, kada su postigli deset a primili samo jedan gol.

"Za nas će ovo biti veliko iskustvo. Igramo protiv najbolje selekcije u istoriji futsala, prilika da se izmerimo i uvek nešto novo naučimo", jasan je selektor Goran Ivančić.

Dvorana "Čair" biće ispunjena do poslednjeg mesta, obe selekcije su u utorak imale trening, a posle ovog duela sledi selidba u Beograd gde će 12. aprila (19.00) biti odigran novi susret u "Štark areni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve