Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 29.01.2016.

15:19

Posle bazena – crni parket u “Areni” FOTO

Pre samo nekoliko dana iz “Arene Beograd” su po završetku Evropskog prvenstva u vaterpolu izneti bazeni, a njih je već zamenio crni parket.

Izvor: JT

Autor: JT

Posle bazena – crni parket u “Areni” FOTO
Starsportphoto

Najveća dvorana na Balkanu od 2. do 13. februar biti domaćin Šampionata ‘Starog kontinenta’ u futsalu, pa otuda i promena imena koje je platila Evropska fudbalska unija.

Radovi na postavljanju terena u “Areni” uveliko traju da bi bili spremni za najbolje futsalere Evrope.

Dimenzije su 40x20 metara i reč je o veoma brzoj podlozi, koja pospešuje atraktivnost u samoj igri. Međutim, nije klizava. Sama površina je tako dizajnirana da lopta leti i brzo se okreće, patike odlično prijanjaju i nema padova ili proklizavanja. Uostalom, nijedan igrač se nije povredio na ‘Mondo’ podlozi ovog tipa poslednjih pet godina. Kvalitet je vrhunski”, rekao je Paolo Maca, italijanski stručnjak.

Prvi meč na Evropskom prvenstvu igra se 2. februara od 18.30, kada se sastaju Srbija i Slovenija. U večernjem terminu od 21 čas igraju Španija i Mađarska.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

3 d

U fokusu

Vidi sve