Bez "roštiljanja" u Pančevu

Veliki turnir u stonom fudbalu "SRBIJA OPEN 2013" održaće se 13. aprila u restoranu "David" u Pančevu, na 8 do 10 Fa.Bi. stolova.

ČŽIzvor: B92
Podeli

Turnir će biti podeljen na sledeće discipline: dubl, singl, miks dubl, ženski dubl, ženski singl, junior dubl i junior singl, ako bude vremena i amater dubl.

Dodatna takmičenja će biti organizovana na dva Garlando (World Champion) i dva Roberto Sport (New Camp) stola u istim disciplinama, bez kotizacije, zavisno od broja prijavljenih učesnika.

Uz elektronsko praćenje rezultata, igračima će biti dostupan i SMS servis za najavu vremena i mesta za odigravanje meča.

Za prva tri mesta u disciplinama su predviđeni pehari, medalje i diplome, kao i robne i novčane nagrade u visini do 60% od uplate.

Kotizacije za dubl 1000 din (po ekipi), singl 500 din, miks dubl 500 din, a ženski dubl, ženski singl, junior dubl i junior singl besplatno. U
zavisnosti od broja prijavljenih igrača, biće organizovane i fun discipline.

Prijave se primaju do 12h po lokalnom vremenu. Zvanični početak turnira je u 14h. Za učesnike iz udaljenih mesta i inostranstva, biće obezbeđen
smeštaj uz prethodnu najavu dolaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.