Nova vest
Ekipni sportovi

Utorak, 07.02.2023.

13:30

Mahoms ima poseban motiv: Poraz peče

Patrik Mahoms ima snažan motiv pred novi Superboul, treći u poslednje četiri godine.

Izvor: B92

Autor:B92

Mahoms ima poseban motiv: Poraz peče
Foto: Profimedia

Mahoms će predvoditi Kanzas Siti Čifse protiv Filadelfija Iglse u noći između nedelje i ponedeljka.

Kvorterbeku Čifsa su dobro poznata oba osećaja – euforija pobede i frustracija zbog poraza.

"Pobediti je neverovatno", rekao je Mahoms na početku Superbul nedelje u Finiksu.

Mahoms je sa Čifsima osvojio Superboul LIV pobedom nad San Francisko 49ersima, a onda je sledeće sezone izgubio Superboul LV od Tampa Bej Bakanirsa.

"To je jedan od najboljih trenutaka u celom životu. Izvučeš iz toga sve pozitivno. Ali poraz, to peče. To te godinama motiviše. Mene je motivisao da se vratim i opet igram ovaj meč. Želim da opet doživim osećaj pobede, a ne poraza jer osećaj poraza nikad ne zaboraviš".


Mahoms je iskrenuo skočni zglob u divizijskoj rundi plej-ofa protiv Džeksonvil Džeguarsa, a pred Superboul ističe da je mnogo bliži maksimalnoj snazi nego što je bio u finalu AFC-a protiv Sinsinati Bengalsa.

"Ne znaš dok ne počne utakmica. Forsiraću. Daću svoj maksimum, a mislim da ste to svi videli i na poslednjoj utakmici koju smo igrali. Ali je bitno i da se možeš osloniti na saigrače, a ja imam sjajne saigrače oko sebe. Ali ću definitivno biti u boljoj situaciji nego prošli meč
", kaže Mahoms.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve