Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 09.12.2022.

09:15

Povratak iz snova

Regularni deo sezone NFL-a polako se završava i Los Anđeles Remsi su pobedili Las Vegas Rejderse u 14. kolu.

Izvor: SN

Autor: SN

Povratak iz snova
Foto: Tanjug/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Utakmicom između Los Anđeles Remsa i Las Vegas Rejdersa počelo je 14. kolo NFL-a, a Remsi su pobedili rezultatom 17:16 nakon ogromnog preokreta.

Rejdersi su imali velikih 10 poena prednosti pred početak poslednje četvrtine i ponovo uspeli da izgube i prospu visoku prednost što ih je i definitivno izbacilo iz igre za plej-of.

Los Anđeles Remsi su ostali bez startnog kvoterbeka Metjua Steforda koji je završio sezonu zbog povrede, pa su brzo reagovali i potpisali otpuštenog i u očima mnogih otpisanog Bejkera Mejfilda.

Mejfild je bio prvi pik Klivlend Braunsa 2018. godine, tamo se saradnja nije slavno završila da bi potom bio trejdovan u Karolina Panterse koji su ga otpustili i sada ima renesansni početak u Los Anđelesu.

Kao što je rečeno, Rejdersi su sjajno otvorili meč i preko raning beka Džoša Džejkobsa došli do prvog tačdauna sredinom prve četvrtine, da bi na poluvreme otišli vođstvom 13:3 bez dozvoljenog tačdauna za domaći tim.

Rejdersi i Remsi nisu maltene ništa mogli da urade u trećoj četvrtini, a sve se promenilo u finišu susreta. Bejker Mejfild je od "nule došao do stotke" i drajvom od 98 jardi u kom je postignut tačdaun režirao filmski preokret i pobedu aktuelnog šampiona, 17:15.

Nije bilo ni Erona Donalda, ponovo, a Remsi su stigli do četvrte pobede u šampionatu, s tim što su na dnu NFC divizije sa devet upisanih poraza i osim nade da su dobili sjajnog kvoterbeka u ovoj sezoni im nije mnogo toga ostalo.

NFL, 14: kolo:

Petak

Los Anđeles Rems - Las Vegas Rejders 17:16

Nedelja
19:00: Bafalo Bils – Njujork Džets
19:00: Sinsinati Bengals – Klivlend Brauns
19:00: Dalas Kaubojs – Hjuston Teksans
19:00: Detroit Lajons – Minesota Vajkings
19:00: Njujork Džajants – Filadelfija Igls
19:00: Pitsburg Stilers – Baltmor Rejvens
19:00: Tenesi Tajtens – Džeksonvil Džeguars
22:05: Denver Bronkos – Kanzas Siti Čifs
22:25: San Francisko Fortinajners – Tampa Bej Bakanirs
22:25: Sijetl Sihoks – Karolina Panters


Ponedeljak
02:20: Los Anđeles Čardžers – Majami Dolfins

Utorak
02:15: Arizona Kardinals – Nju Ingland Petriots

Пласман обезедио Sofascore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve