Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 15.04.2022.

11:00

Mejveder veruje u Brauna, nudi opkladu vrednu 20 miliona

Flojd Mejveder veruje da karijera jednog od najboljih NFL igrača iz prošle decenije ipak nije gotova.

Izvor: B92

Autor:B92

Mejveder veruje u Brauna, nudi opkladu vrednu 20 miliona
Foto: Profimedia

Mnogi poznavaoci američkog fudbala smatrali su da je došao kraj kada je igračka karijera Antonija Brauna u pitanju kada je go do pojasa u 17. kolu NFL-a u protekloj sezoni napustio utakmicu Tampa Bej Bakanirsa i Njujork Džetsa.

Međutim i dalje veruju u njega. Pre svih bokser Flojd Mejveder, koji je spremio zanimljivu opkladu. Flojd je svim NFL ekipama poručio sledeće, gostujući u Pivot podkastu:

„On je zaista neshvaćen. Sve što on želi jeste da bude pravedno tretiran. Za sve ljude iz NFL klubova koji ovo gledaju, evo predloga: Ako Braun potpiše i provede čitavu sezonu u ekipi bez problema, onda nama ta ekipa daje 20 miliona dolara. Ali ako nešto zabrlja – onda mi njima dajemo 20 miliona dolara. Ako neka ekipa želi da učestvuje u ovome, zna gde može da nas nađe“.


Flojd je takođe pričao i o tome kako pomaže Braunu da prebrodi čitav proces: "Teram ga da bude bolji. Teram ga da bude sjajan".

Pored toga što nije član nijedne NFL ekipe, Braun ima problema i sa povredom skočnog zgloba. Postoji mogućnost da se to reši operacijom, ali je sam Braun izjavio da ne želi da se operiše ukoliko ne dobije priliku da opet igra u NFL-u.

„Moram da sredim koleno, ali samo želim da budem siguran da ću imati obavezu prema timu. Puno je za nekog da se operiše, a da pritom ne zna gde i za koga će da radi“, rekao je Braun.

Antonio Braun ima 33 godine i nakon sjajnih 9 sezona u Pitsburg Stilersima gde je postao jedan od najboljih igrača u ligi, njegova karijera dobija silaznu putanju.

Nakon kratkih epizoda u Ouklendu i Nju Ingland Pejtriorsima, objavio je da se povlači, ali se ubrzo predomislio i vratio, a zatim i potpisao za Tampa Bej, gde je sa Tomom Brejdijem osvojio Super Boul.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve