Nova vest
Ekipni sportovi

Četvrtak, 09.09.2021.

22:00

Prodato 30 sekundi reklame na Superboulu za 6,5 miliona

Američka medijska mreža NBC saopštila je da je nedavno prodala 30 sekundi reklamiranja tokom Superboula (finale NFL sezone) za rekordnih 6,5 miliona dolara.

Izvor: SN

Autor: SN

Prodato 30 sekundi reklame na Superboulu za 6,5 miliona
Foto: Profimedia

Šef marketinga En-Bi-Si sportsa Den Lovinger rekao je novinarima da su reklame za pokrivanje 52. izdanja Superbola, koje će se održati 13. februara 2022. godine na stadionu "SoFi" u Inglvudu, u Kaliforniji, uglavnom prodate, a ostalo je svega par praznih termina.

On je naglasio da ih mreža sa namerom čuva zbog velike potražnje.

"Videli smo zahteve o našim preostalim terminaima, ali prilično probirljivo radimo da od toga što je preostalo izvučemo najviše što možemo", kazao je Lovinger.

On je otkrio da je 30 sekundi rekame prodato za 6,5 miliona dolara, a kupci reklama će moći da se reklamiraju i u događajima kao što su Zimske olimpijske igre.

Tokom pedesetog izdanja Superboula, za 30 sekundi reklame plaćano je 5,5 miliona dolara, što je manji pad u odnosu na godinu dana ranije, kada je bilo potrebno izdvojiti 5,6 miliona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

3 d

U fokusu

Vidi sve