Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 06.09.2021.

09:15

"Ili smo šampioni ili smo propalice"

Tenesi Tajtansi se spremaju za novu NFL sezonu,a njihov trener Majk Vrabel, objasnio je stanje u svlačionici.

Izvor: SN

Autor: SN

EPA-EFE/RICK MUSACCHIO

Tenesi Tajtansi su igrali plej-of tokom protekle četiri sezone, ali ne zadovoljavaju se time već žele da odu "do samog kraja".

Uspeli su da se ozbiljno pojačaju, verovatno i najboljim hvatačem u ligi Huliom Džonsom, pa uz fenomenalnog raning beka Dereka Henrija imaju ubitačnu kombinaciju.

"Takav je mentalitet u našoj svlačionici. Ili smo šampioni ili smo propalice. Ne prihvatamo ništa manje od toga, a reći ćemo da je ulazak u plej-of apsolutni minimum. Moramo da budemo sigurni da radimo prave stvari, svako svakoga može da pobedi u ovoj ligi i ne sme da bude opuštanja. Moramo da radimo više od ostalih i da na terenu pokažemo pravo lice", rekao je Majk Vrabel.

NFL sezona počinje 10. septembra utakmicom između Dalas Kaubojsa i Tampa Bej Bakanirsa, a Tenesi u prvom kolu gostuje Arizon Kardinalsima za koje će od ove sezone igrati i Džej Džej Vat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve