Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 12.07.2021.

17:00

Vukovi šampioni Srbije u američkom fudbalu

Ekipa Vukovi Beograd postala je šampion Srbije u američkom fudbalu .

Izvor: SN

Autor: SN

Vukovi šampioni Srbije u američkom fudbalu
Foto: Profimedia

Vukovi su osvojili osmu Serbian Bowl titulu posle pobede u finalu Prve lige Srbije protiv ekipe Banat Bulls rezultatom 24:14.

To im je prvi Serbian Bowl još od 2014. godine, iako su takoreći odbranili prošlosezonsku titulu šampiona Srbije (tada se zbog pandemije virusa kovid-19 igrala liga 7 na 7).

Za MVP igrača finala izabran je Relja Milivojević, koji je zabeležio dve presečene lopte, po jednu u oba poluvremena i to u ključnim momentima, te je tako zadržao ekipu Vukova u vodsjstvu i bio jedan od ključnih igrača utakmice.

Posle utakmice osim medalja za finaliste i šampione uručene su i individualne nagrade:

Karsonu Ouletu za najboljeg importa i ofanzivnog MVP, Lazaru Bogićeviću za defanzivnog MVP, kao i Tihomiru Todorovu za MVP Prve lige Srbije.

Ovu sezonu obeležio je povratak posle jedne sezone pauze zbog pandemije koronavirusa.

Tekuća sezona još nije gotova, jer sledi kamp reprezentacije Srbije od 22. do 25. jula, a potom i utakmica sa Austrijom kojom se nastavlja ciklus IFAF Evropskog prvenstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

3 d

U fokusu

Vidi sve