Nova vest
Ekipni sportovi

Subota, 19.06.2021.

08:51

Poslednje borbe za plej-of u ligi američkog fudbala

Ovog vikenda završava se ligaški deo Prve lige Srbije u američkom fudbalu i igraju se dve utakmice koje imaju veliki uticaj na plej-of.

Izvor: SN

Autor: SN

Poslednje borbe za plej-of u ligi američkog fudbala
Foto: Igor Lazareviæ/SAAF

U Kragujevcu na teren izlaze Wild Boars i Banat Bulls.

Obe ekipe su obezbedile plej-of, a direktan duel odlučiće ko će biti domaćin u polufinalu izmedju istih rivala, jer će pobednik obezbediti drugo mesto na tabeli.

Utakmica počinje u danas od 15 sati na pomoćnom terenu stadiona Čika Dača.

U Novom Sadu u nedelju (15 sati) igra se meč koji će odlučiti poslednjeg učesnika plej-ofa. Ekipa Wild Dogs dočekuje tim Blue Dragons Belgrade, oba tima imaju učinak 2-3 i pobednik ć obezbediti 4. mesto i utakmicu protiv Vukova u polufinalu.

Zbog odličnih odnosa ova dva kluba, kao i činjenice da su u prethodnom periodu oba kluba dobila svoje zvanično pivo, utakmica je nazvana Beer Bowl.

Dozvoljeno popunjavanje stadiona do 50 odsto kapaciteta, u nedelju od 15 časova na stadionu FK Sremac u Čereviću očekuje se dobra atmosfera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

3 d

U fokusu

Vidi sve