"Kažu vremenom će bol nestati, ali to je sr**e. Svakim danom mi više nedostaješ"

Solomon Tomas, defanzivni tekl Las Vegas Rejdersa, napisao je potresan tekst za "Playerstribune".

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mentalno zdravlje je veoma važna stvar i o tome smo govorili nebrojeno puta, a ovaj tekst je samo još jedan podsetnik koliko je život važan.

Uvek ste nekome važni, uvek će biti neko kome je srce zbog vas slomljeno, ko će za vama patiti i od toga se nikada neće oporaviti i upravo o tome ovde govori Solomon Tomas, čija je sestra počinila samoubistvo.

"Draga Ela, uf, kreće.., Ne želim ništa da ublažim ovde, bižu iskren od strarta jer i tebe takvu pamtim. Ela, mnogo patim. Prošlo je tri godine dok nisam prihvatio da te zapravo nema, da sam se pomirio sa tim da si počinila samoubistvo sa samo 24 godine. Mama, tata i ja nismo samo stajali i gledali kako toneš. Kada smo prepoznali znake depresije dali smo sve od sebe da ti pomognemo. Mnogo mi nedostaješ, mučim se bez tebe i teško mi je da razumem kako život funkcioniše bez tebe. Nikada više neću biti srećan. Nedostaje mi tvoj smeh, autentičnost, sve od tebe. Ela, budim se i shvatim da te nema i dao bih sve na svetu da te vratim i samo jednom zagrlim i mrzim svaki dan koji tako počne, jer je to dan koji me najviše ubija, kada sam siguran da te nema... Ljudi kažu vremenom će bol nestati, ali to je sr**e. Svakim danom mi sve više nedostaješ SVE VIŠE. ŽELIM DA TE VIDIM. Mnogo mi trebaš u poslednje vreme. I sada sam zagovornik očuvanja mentalnog zdravlja ili kako to već zovu. Mnogo sam naučio o depresiji i anksioznosti. Ne pomažu reči poput budi jak, budi muško, ne budi mekan... To su gluposti", počinje priču Solomon Tomas.

Kompletnu potresnu priču i pismo Solomona Tomasa možete pronaći na sajtu Playerstribune.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.