Nova vest
Ekipni sportovi

Četvrtak, 04.02.2021.

11:05

Zamalo da frizer upropasti Superboul

Igrači Kanzas Siti Čifsa izbegli su "metak".

Izvor: B92

Autor:B92

Zamalo da frizer upropasti Superboul
Foto: Profimedia

Frizer koji je šišao dvojicu igrača Čifsa bio je pozitivan na testu za koronavirus u nedelju.

Zbog toga su rizični bili risiver Demarkus Robinson i centar Danijel Kilgor, koji je bio na stolici u trenutku kada su frizeru saopštili da ima pozitivan test.

Srećom, ni Robinson ni Kilgor nisu bili pozitivni na testu, a sve prisutne osobe prilikom šišanja su nosile maske i poštovale mere kojima su umanjile šanse za prenos virusa.

Ukoliko Robinson i Kilgor budu negativni i na sledećem testu, priključiće se ekipi Čifsa pred duela sa Tampa Bej Bakanirsima u Superboulu u nedelju (00.30).

Ipak, neće moći da treniraju sa ekipom pre vikenda, zbog obavezne petodnevne izolacije. Čifsi neće putovati u Tampu pre subote.

Izvori prenose da je frizer, koji je trebalo da sredi frizuru čak 20 članova i igrača Čifsa, uključujući kvorterbeka Patrika Mahomsa, bio negativan na pet uzastopnih testova uoči dolaska u prostorije kluba.

Bio je negativan i na testu u subotu, koji je dobio dan kasnije.

On je iz predostrožnosti uradio još jedan brzi test u nedelju, ali su rezultati kasnili zbog brojnih prijatelja i porodica igrača koji su se takođe testirali.

Frizer je ošišao Robinsona dan ranije van objekta u kojem su Čifsi, dok je i dalje sređivao kosu Kilgora kada je dobio rezultate testa.

Robinson je odigrao svaki meč za Čifse ove sezone i imao ukupno 45 hvatanja za 466 jardi i tri tačdauna u regularnom delu sezone, a bio je starter i u finalu AFC konferencije.

Kilgor je odigrao sedam utakmica, od kojih je počeo četiri u regularnom delu, dok je bio rezerva u finalu AFC. U Superboulu bi mogao da ima mnogo veću ulogu zbog povreda u ofanzivnoj liniji.

NFL testira igrače na koronavirus dva puta dnevno uoči Superboula, a za sada nijedan igrač, kao ni članovi ekipe nisu bili pozitivni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve