Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 18.01.2021.

09:30

Brejdi zakazao finale sa Rodžersom – spektakl pred Superboul

Tampa Bej Bakanirsi savladali su Nju Orleans Sejntse 30:20.

Izvor: SN

Autor: SN

Brejdi zakazao finale sa Rodžersom – spektakl pred Superboul
AP Photo/Butch Dill

Još jedan spektakularan plej-of nam je priredila NFL liga, a u noći iza nas gledali smo okršaj Toma Brejdija i Drua Brisa.

Mnogi se pitaju da li je ovo poslednja sezona Brisa, a bila bi šteta da jeste i da je završio porazom od Brejdija i njegovih Baksa.

Sejntsi su nešto bolje otvorili od Baksa ovu utakmicu, zahvaljujući svom kikeru Vilu Lacu koji je dva fild gola pretvorio u poene i posle prve četvrtine vodili su sa 6:0.

Odbrana Baksa je bila na nivou, naterali su Drua Brisa da pogreši tri puta i posle ta tri intersepšna je Tom Brejdi vodio ofanzivce do tri tačdauna, koji su se kasnije pretvorili u pobedu rezultatom 30:20.

Tom Brejdi je tako zakazao duel Tampa Bej Bakanirsa i Grin Bej Pekersa, čini je predvodnik čuveni Eron Rodžers. Spektakl pred Superboul je zagarantovan.

Brejdi je na kraju susreta imao 199 bačenih jardi uz 2 tačdaun pasa bez intersepšna, dok je Dru Bris bacio 134 jarda uz pomenuta 3 intersepšna i 1 tačdaun pas, a Džejmis Vinston je bacio 56 jardi za 1 tačdaun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

3 d

U fokusu

Vidi sve