Nova vest
Ekipni sportovi

Subota, 15.02.2020.

10:24

Tom Brejdi odlazi u Rejderse?

Tom Brejdi, jedan od najboljih NFL igrača svih vremena mogao bi da promeni ekipu posle čak 20 godina.

Izvor: SN

Autor: SN

Tom Brejdi odlazi u Rejderse?
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Tom Brejdi je u ligu ušao na mala vrata, pošto je iz Mičigen Vulverinsa izabran kao 199. pik NFL drafta od strane Nju Ingland Patriotsa.

On je osvojio čak šest Superboul titula i četiri puta je imenovan za najkorisnijeg igrača finala, a za najboljeg igrača lige je izabran tri puta, poslednji put 2017. godine kada je postao najstariji igrač kome je to pošlo za rukom.

Iako je još ranije bilo priče da će Brejdi napustiti Patriotse, a da će na njegovo mesto doći Džimi Garopolo, međutim reakcijom uprave Bil Beliček je promenio mišljenje i trejdovao Garopola u San Francisko.

Kako je preneo Leri Ficdžerald stariji (otac ikone Arizona Kardinalsa i jednog od najboljih hvatača ikada, Lerija Ficdžeralda), dugogodišnji sportski novinar, Tom Brejdi bi mogao da se preseli u Las Vegas Rejderse.

Rejdersi bi mogli da mu ponude ugovor vredan 60 miliona dolara na dve godine, a sve je ovo "zapržio" sastanak Toma Brejdija i vlasnika Las Vegas Rejdersa u "gradu greha" proteklog meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve