Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 28.10.2019.

09:08

Udarac za Hjuston – Vat završio sezonu

Jedan od najboljih NFL defanzivaca i član Hjuston Teksansa Džej Džej Vat propustiće ostatak sezone zbog operacije grudnog koša.

Izvor: SN

Autor: SN

Udarac za Hjuston – Vat završio sezonu
Photo by Tim Warner/Getty Images

Džej Džej Vat je pokidao levi pektoralni (grudni) mišić zbog čega će morati na operaciju i ponovo ga čeka nešto duža pauza.

Ovo će biti snažan udarac za Teksanse koji su relativno skoro trejdovali takođe sjajnog defanzivca Džadeviona Klaunija u redove Sijetl Sihoksa.

"Ova igra može biti prelepa, ali isto tako i veoma brutalna. Užasno se osećam jer neću završiti sezonu sa mojim momcima i neću moći navijačima da dam ono što zaslužuju. Stvarno mnogo volim fudbal i ne mogu da izdržim to što vas ostavljam na cedilu. Hvala Vam svima i sve najlepše", poručio je Vat putem svog "Tviter" profila.

Vat je na meču sa Rejdersima pre povrede imao tri obaranja, a u dosadašnjem delu sezone imao je četiri seka.

Džej Džej Vat je sezonu 2016 propustio zbog povrede leđa, a narednu zbog povrede kolena i baš nikako ovaj 30-godišnji momak nema sreće s povredama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve