Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 07.10.2019.

08:35

NFL: Petriotsi jedini neporaženi, Pekersi slavili u Teksasu

Pobede Nju Inglanda, Grin Beja, Baltimora i Indijanapolisa obeležili su peti vikend NFL sezone.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

NFL: Petriotsi jedini neporaženi, Pekersi slavili u Teksasu
Photo by Scott Taetsch/Getty Images

Petriotsi su savladali Vašington 33:7 i nakon poraza Čifsa od Koltsa 19:13 na svom terenu ostali jedini neporaženi tim u ligi.

Tom Brejdi je predvodio Petse sa tri tačdauna i 348 jardi s kojima je prestigao Breta Farva na trećem mestu po broju bačenih jardi u karijeri sa 71.923.

Ispred njega su još samo Pejton Mening sa 71.940 i Dru Bris sa 74.845, ali je i on i dalje aktivan igrač. Za razliku od Petsa, Redskinsi su ostali u grupi ekipa bez ijedne pobede ove sezone.

U derbiju vikenda Pekersi su pokorili Teksas, nadigrali su Kaubojse 34:24 u Dalasu iako Aron Rodžers nije postigao nijedan tačdaun. Nezaustavljiv je bio Aron Džons koji je istrčao 107 jardi i čak četiri TD.

Tradicionalni okršaj Pitsburga i Baltimora pripao je gostujućim Rejvensima sa 26:23 posle produžetka. Lamar Džekson je odigrao najgori meč u sezoni bacivši tri intersepšna, ali je Baltimor ostvario važnu pobedu posle dva uzastopna poraza.

Sejfti Marlon Hamfrej je oduzeo loptu hvataču Džudžu Smit-Šusteru na startu produžetka, da bi Džastin Taker pogodio fild-gol sa 46 jardi koji je rešio meč.

Stilersi su posle ove utakmice ostali na 1-4 ali mnogo više ih brine još jedna povreda kvorterbeka, jer je nakon Bena Rotlisbergera "stradao" i Rudolf, pa su ostali samo na rukiju Devlinu Hodžsu.

Tedi Bridžvoter sjajno je odmenio povređenog Brisa i sa četiri tačdauna predvodio Nju Orleans do velike pobede u Tampa Beju sa 31:24.

Najimpersivniju pobedu ovog vikenda ostvarili su Hjuston Teksansi nadigravši Atlanta Falkonse 53:32. Dešon Votson je bacio pet tačdauna uz 426 jardi, a tri je uhvatio Vil Fuler peti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve