Nova vest
Ekipni sportovi

Subota, 21.09.2019.

08:07

Patriotsi otpustili Brauna!

NFL franšiza Nju Ingland Patriots, otpustila je svog novog hvatača Antonio Brauna.

Izvor: SN

Autor: SN

Patriotsi otpustili Brauna!
Photo by Michael Reaves/Getty Images

Kontroverzni Antonio Braun je prošle sezone napustio Pitsburg Stilerse posle dosta buke i prešao putem trejda u redove Ouklend Rejdersa.

Ni tamo nije bilo sjajno, pošto je prvo doživeo povredu stopala u krio komori, da bi posle usledio čitav skandal oko kacige koji je bio propraćen raspravom sa generalnim menadžerom Rejdersa (kao i pretnjom da će Braun otići u penziju), posle koje je Braun čak okačio transkripciju razgovora sa trenerom Džonom Grudenom, pa je na kraju otpušten.

Nedugo potom, Braun postaje član Nju Ingland Patriotsa, za njih je odigrao i jednu utakmicu protiv Majami Dolfinsa, kada je uhvatio 56 jardi i postigao tačdaun. Ipak, pojavile su se priče da će Braun biti optužen za silovanje Britni Tejlor, dame koju je angažovao kao ličnog trenera, ali do toga ipak neće doći.

Najki je raskinuo ugovor sa Braunom iako igrač neće biti optužen, a oko 24 časa kasnije stigla je vest da su istu stvar učinili i Nju Ingland Patriotsi, pa je posle 11 dana u Masačusetsu, "AB84" slobodan u potrazi za novom sredinom.

Majami Dolfinsi se već pominju kao njegova naredna destinacija, ali svakako je u pitanju nesvakidašnji slučaj i biće interesantno šta će se sve dogoditi sa ovim sjajnim vajd risiverom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve