Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 13.09.2019.

12:31

Pobeda Baksa na startu drugog kola

Tampa Bej Bakanirsi savladali su Karolina Panterse rezultatom 20:14 u prvom meču drugog NFL kola.

Izvor: SN

Autor: SN

Pobeda Baksa na startu drugog kola
EPA/ERIK S. LESSER

Karolina Pantesi zabeležili su dva poraza u prva dva NFL kola, a posle drame u utakmici sa Los Anđeles Remsima na svom stadionu ih je iznenadila ekipa Tampe.

U drugom poluvremenu se kvoterbek Karoline, Kem Njuton, u potpunosti "raspao" i njegova dodavanja koja su morala biti rutinska za kvoterbeka njegovog kalibra, bila su ili prejaka, previsoka ili jednostavno neprecizna, kompletirao je 25 dodavanja od 51 pokušanog za 324 jarda.

Odbrana Bakanirsa je ponovo bila na visini zadatka, tri puta je Šakil Beret sekovao nekadašnjeg MVP–a, a odbrana je zadržala Kristijana Mekefrija na svega 53 istrčana jarda.

Pejton Barber je trčanjem otvarao prostor Džejmisu Vinstonu koji je uspevao da pronađe Majka Evansa i Krisa Godvina i ta kombinacija je bila sasvim dovoljna da se upiše trijumf.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

3 d

U fokusu

Vidi sve