Nova vest
Ekipni sportovi

Petak, 16.08.2019.

19:00

"Ne pada mi na pamet da budem trener"

Čuveni NFL kvoterbek Tom Brejdi rekao je da se sigurno neće baviti trenerskim poslom kada jednog dana bude završio karijeru.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Tom Brejdi je došao na konferenciju za medije posle predsezonske utakmice sa Tenesi Tajtensima koje predovdi Majk Vrebel nekadašnji član struke Nju Inglanda, kada je trenirao Brejdija punih 6 godina.

Vrebel i Brejdi su u odličnim odnosima i novinare je zanimalo da li postoji šansa da njih dvojica sarađuju u stručnom štabu kada jednog dana Brejdi odluči da okači kopačke o klin.

"Ne, ne pada mi napamet da budem trener. Igranje je za mene sasvim dovoljno. Majk i ja smo odlični prijatelji on je za mene učinio mnogo toga i podržavam ga čak i kada trenira drugi tim, ali sigurno nećemo sarađivati kao treneri", poručio je Tom Brejdi.

Iako je izjavio da ne bi voleo da bude trener, Brejdi kaže da uživa dok deli savete mladim i manje iskusnim saigračima iz ofanzive.

"Hemija je najvažnija stvar pogotovo kada se radi o kvoterbeku i hvataču, bilo da je vajd risiver ili tajt end, na tome zasnivate svoj napad. Ukoliko čekate da nešto padne s neba, uzalud se nadate, to je u NFL–u nemoguće", rekao je Tom Brejdi.

Njegovi Nju Ingland Patriotsi 9. septembra otvaraju sezonu protiv Pitsburg Stilersa, dok će četiri dana ranije sezonu otvoriti "večiti rivali" Grin Bej Pekersi i Čikago Bersi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve