Nova vest
Ekipni sportovi

Sreda, 14.08.2019.

21:46

Braunova žalba odbijena, ipak se vraća na teren

Hvatač NFL ekipe Ouklend Rejdersa Antonio Braun neće moći da nosi staru kacigu, ali se vraća na teren uprkos pretnjama da će završiti karijeru.

Izvor: SN

Autor: SN

Braunova žalba odbijena, ipak se vraća na teren
Photo by Jason O. Watson/Getty Images

Arbitražna komisija donela je odluku u kojoj Antoniu Braunu neće biti dozvoljeno da nosi staru kacigu iz bezbednosnih razloga, a on se povodom odbijene žalbe oglasio na svom "Tviter" profilu.

"Dok se ne slažem sa odlukom arbitražne komisije spreman sam da se vratim oporavku od povrede stopala kako bih bio u mogućnosti da pomognem saigračima na terenu. Veoma sam uzbuđen zbog nove sezone i zahvalan sam svima što brinu o mojim stopalima", rekao je Antonio Braun.

Pored neslaganja sa ligom, Antonio Braun je odlučio da se vrati u trening kamp Ouklend Rejdersa i neometano nastavi sa treninzima i pripremama za predstojeću NFL sezonu, koja startuje 5. septembra.

Braunu će naime biti dozvoljeno da nosi tip kacige koji želi, ukoliko bude našao neku koja nije starija od deset godina, kako pravila lige i nalažu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

2 d

U fokusu

Vidi sve