Nova vest
Ekipni sportovi

Sreda, 15.05.2019.

17:46

"Pripremam se kao da ću biti starter"

Ruki kvoterbek Vašington Redskinsa Dvejn Heskins ne planira da "bez borbe" prepusti poziciju startnog organizatora igre.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Joe Robbins/Getty Images

Kvoterbek je verovatno i najvažnija pozicija u NFL–u, a Vašington Redskinsi trenutno pomalo i kubure sa tom pozicijom, pošto je njihov prošlogodišnji starter, Aleks Smit, doživeo tešku povredu i čeka ga dug oporavak.

Trenutno imaju Kejsa Kinama i Kolta Mekoja, a pritom su na ovogodišnjem draftu pokupili mladog i izuzetno talentovanog Dvejna Heskinsa, nekadašnjeg studenta Ohajo Stejt univerziteta.

Heskins je rekao da će se do poslednje kapi znoja boriti sa starijim i iskusnijim kolegama za mesto startera, pa će uraditi sve što je u njegovoj moći da u prvom kolu od početka utakmice bude na terenu.

"Biću spreman za sve što trener od mene traži, bilo to startovanje u prvom kolu ili desetom ili sledeće godine, nevažno. Ja se pripremam kao da ću biti starter od prvog kola. Svako želi da igra, a ukoliko trener smatra da sam ja najbolja opcija, onda ću biti više nego uzbuđen, a ako misli da nisam, onda ću se pobrinuti da budem spreman za momenat kada promeni mišljenje"
, poručio je mladi Heskins.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve