Nova vest
Ekipni sportovi

Sreda, 01.05.2019.

16:50

Sin Ivandera Holifilda potpisao ugovor sa Karolinom

Sin legendarnog boksera Ivandera Holifilda, Ilajdža Holifild, potpisao je ugovor sa NFL ekipom Karolina Panters.

Izvor: SN

Autor: SN

Sin Ivandera Holifilda potpisao ugovor sa Karolinom
Photo by Joe Robbins/Getty Images

Dvadesetogodišnji Ilajdža Holifild koji pokriva poziciju raning beka, jedan je od četvorice nedraftovanih agenata koji su potpisali ugovore sa ekipom Karolina Pantersa.

Ilajdža je bio zvezda univerziteta Džordžija, gde je igrao kao prvi raning bek, ali je njegov rezultat na NFL kombajnu (događaj za sve rukije na kom pokazuju sve svoje veštine) bio jako loš.

Njegovo vreme na 40 jardi je bilo ispod 4,50 sekundi (4,78) što se za igrače na njegovoj pozicji smatra lošim rezultatom, ali ono što ga izdvaja je požrtvovan rad. Neposredno pred draft rekao je da je on najveći radnik na draftu i ukoliko ekipa želi igrača koji će na poziciji raning beka biti u mogućnosti da uradi baš sve, onda ima pravog čoveka.

Ilajdžin otac, Ivander, jedini je bokser koji je karijeru završio kao nepobedivi šampion u dve kategorije i njegove borbe sa Majkom Tajsonom postale su ikonske, pošto je u drugoj Tajson suspendovan kada je Holifildu odgrizao deo uveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve