Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 15.04.2019.

19:35

Ultimatum: Novi ugovor do ponoći ili odlazim!

Kvoterbek NFL ekipe Sijetl Sihoks, Rasel Vilson želi da što pre reši situaciji oko novog ugovora, kako ne bi morao da napušta ekipu iz savezne države Vašington.

Izvor: SN

Autor: SN

Ultimatum: Novi ugovor do ponoći ili odlazim!
Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Rasel Vilson i Sijetl Sihoksi nikako ne mogu da se dogovore oko novog ugovora, a Vilson je ekipi dao ugovor do 15. aprila u ponoć da mu ponude novi ili će, kako se navodi veoma brzo napustiti ekipu.

"Ras" ne želi novu saradnju, ni kratkoročnu ni dugoročnu, ukoliko se ponuda za njegov novi ugovor ne nađe na stolu u prethodno pomenutom roku, što će značiti da će Sihoksi ili potražiti trejd ili sledeće leto ostati bez dugogodišnjeg kvoterbeka sa kojim su osvojili i Superbol 2. februara 2014. godine.

Vilsonov agent, Mark Rodžers, nalazi se u Sijetlu još od petka i pregovara sa Sihoksima oko nastavka saradnje i čini se kako je za ostalo jako malo vremena i već neko vreme kruže glasine kako popularni "DangeRuss" želi u Njujork Džajantse, a s obzirom da će juriti "frenčajz teg" tip ugovora, videćemo koja ekipa će uspeti da ugrabi sjajnog tridesetogodišnjeg kvoterbeka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve