Nova vest
Ekipni sportovi

Sreda, 20.03.2019.

20:58

Bel: Big Ben je veliki kvoterbek, ali je teško igrati s njim

Novi raning bek NFL ekipe Njujork Džetsa, Levion Bel, govorio je o odnosu sa kvoterbekom Pitsburg Stilersa i razlozima odlaska iz te ekipe.

Izvor: SN

Autor: SN

Bel: Big Ben je veliki kvoterbek, ali je teško igrati s njim
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Opšte je poznato da je situacija između Bena Rotlsbergera i nekih igrača u svlačionici Stilersa bila veoma loša, Antonio Braun i Levion Bel su u više navrata izražavali nezadovoljstvo zbog Rotlsbergovog ponašanja.

Obojica su napustili Stilerse u ovoj "ofsezoni", Braun je postao član Ouklend Rejdersa, a Bel Njujork Džetsa. Za Bela se dugo govorilo da je veliki problem bio dogovor oko novog ugovora, pa je na kraju u Džetsima dobio manji ugovor od onog što je imao u Pitsburgu, ali sa više garantovanog novca.

"Kvoterbekovi su lideri i to je to. On je veliki kvoterbek. Svi žele da pobeđuju, ali on to želi na svoj način i zbog toga je teško igrati sa njim. Osvojio je Superbol, ali kada je bio mlađi. Sada on želi da kontroliše sve. Dakle, kada je besan na Antonija Brauna, neće da mu baci loptu, već će tražiti DžuDžua Smit Šustera ili Džesija Džejmsa. Teško je pobeđivati na taj način ", rekao je Levion Bel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d