Nova vest
Ekipni sportovi

Ponedeljak, 17.09.2018.

10:00

NFL: Remsi najavljuju SB, 6 TD Mahoma, penzija na poluvremenu

Drugi vikend NFL već nam je dao prvog kandidata za plasman u Superboul – Los Anđeles Remse.

Izvor: AK

Autor: AK

NFL: Remsi najavljuju SB, 6 TD Mahoma, penzija na poluvremenu
Foto: Getty images

Nakon ubedljive pobede na premijeri sezone u Ouklendu (33:13), još impresivniji su bili u L.A. deklasiravši Arizona Kardinalse 34:0.

Dominirao je Tid Garli koji je istrčao tek 42 jarde iz 19 nošenja, ali i čak tri tačdauna.

S druge strane, Filadelfija Igsi neće tako lako odbraniti tron, a to su im pokazali Tampa Bej Bakanirsi 27:21. Opet je blistao Rajan Ficpatrik koji je bacio četiri tačdauna protiv šampiona, sva četiri različitim igračima.

Nije se proslavio ni najbolji tim ovog veka Nju Ingland, prošlogodišnji učesnik SB Je poražen glatko od Džeksonvila 31:20. Tom Brejdi je bio solidan sa 234 jarde i dva tačdauna, oba za Krisa Hogana, ali ga je zasenio Blejk Bortles sa četiri, sva četiri različitim igračima.

U jednom od derbija vikenda Grin Bej Pekersi i Minesota Vajkingsi su remizirali 29:29 posle produžetka. Aron Rodžers je bacio samo jedan TD naspram četiri svog rivala Kirka Kazinsa, koji je vratio Vajkse sa -13, ali je sve upropastio kiker Danijel Karlson koji je promašio čak dva fild-gola u produžetku.

Sjajan meč odigran je u Džordžiji gde je Atlanta pobedila Karolinu 31:24 u fantastičnom obračunu Meta Rajana i Kema Njutna. Njutn je bacio tri TD, ali ga je Rajan zasenio sa po dva bačena i istrčana.

Fantastično veče su imali i navijači u Pitsburgu, ali su razočarani otišlikući jer su Stilersi poraženi od Kanzas Sitija 42:37.

Meč je obeležilo spektakularno prvo poluvreme u kojem su Čifsi vodili 21:0 posle prvog perioda, ali je domaćin izjednačio do poluvremena.

Ben Rotlisberger je bacio tri TD i istrčao jedan, ali je junak utakmice i celog vikenda bio Patrik Mahom koji je bacio čak šest TD!

Filip Rivers je sa tri TD predvodio Los Anđeles Čardžerse do pobede nad Bilsima 31:20. Međutim, meč u Bafalu je ostao u senci Vonte Dejvisa, kornerbek domaćina je odlučio da se penzioniše – na poluvremenu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve