Nova vest
Ekipni sportovi

Nedelja, 01.10.2017.

22:16

Pantersi u poslednjoj sekundi srušili Petse!

Fudbaleri Karolina Pantersa savladali su Nju Ingland Petriotse 33:30, usred Bostona, u derbiju četvrtog fikenda NFL sezone.

Izvor: AK

Autor: AK

Pantersi u poslednjoj sekundi srušili Petse!
Foto: Getty images

Pantersi su slavili fild-golom Grejema Genoa sa 48 jardi u poslednjoj sekundi utakmice na Žilet stadionu.

Karolina ima skor 3-1, a ovom pobedom je najavila napad na Superboul. S druge strane, Petsi su drugim porazom kod kuće ove sezone pokazali da će teško odbraniti titulu.

Kem Njutn je blistao sa 316 bačenih i 44 istrčana jarda, te tri bačena i jednim istrčanim tačdaunom. Dva TD uhvatio je Devin Funčes.

S druge strane, Tom Brejdi je meč završio sa 307 jardi i dva TD, dok je jedan istrčao Dion Luis, ali odbrana Patriota nije bila na šampionskom nivou.

Petsi su ostali i bez prvog mesta u diviziji jer Bafalo Bilsi posle 23:17 u Atlanti imaju 3-1. Stiven Hauška je sa dva fild-gola, oba sa oko 55 jardi doneo veliki trijumf Bilsima.

Bafalo je postigao samo jedan TD u Džordžiji, Tajrod Tejlor je pronašao Džordana Metjua, dok je s druge strane opet razočarao Met Rajan sa jednim TD, uz dva presečena pasa.

Sinsinati je očekivano ubedljivo savladao Klivlend 31:7, za prvu pobedu u sezoni. Endi Dalton bacio je četiri tačdauna, dvado Tajlera Krofta. Braunsi su na 0-4.

Pobedu večeri ostvario je Hjuston koji je deklasirao Tenesi 57:14 na svom terenu. Dešuan Votson je bacio četiri TD, dva za Vila Fulera V, a i istrčao je jedan. S druge strane, Markus Mariota je bacio dva intersepšna, a katastrofalno veče je ublažio sa dva istrčana TD.

U velikom derbiju Pitsburg Stilersi su nadigrali Baltimor Rejvense 26:9 za veliki korak ka tituli u diviziji. Ben Rotlizberger je imao po TD i intersepšn, ali je dominirao Levon Bel sa 144 jardi i dva istrčana TD. S druge strane, Džo Flako je imao dva presečena pasa, dok Aleks Kolins sa 82 jarde nije uspeo da parira Belu.

Detroit je sa 11:0 u trećem periodu preokrenuo protiv Minesote za pobedu u Mineapolisu 14:7. Junak je bio raninbek Amir Abdulah koji je istrčao TD za preokret, nakon koga su Lajonsi iskoristili pretvaranje za dva poena.

Iznenađenje večeri priredili su Los Anđeles Remsi koji su savladali Kaubojse 35:30 usred Dalasa. Džared Gof je bacio dva tačdauna, jedan za Toda Gurlija koji je imao 94 jarde hvatanjem i još 121 trčanjem.

Dak Preskot je uzalud bacio tri TD za "kauboje", a Ezekijel Eliot zabeležio dva, po jedan trčanjem i hvatanjem.

NFL, četvrti vikend:
Falkons – Bils 17:23
Rejvens – Stilers 26:9
Brauns – Bengals 7:31
Kaubojs – Rems 30:35
Teksans – Tajtens 57:14
Vajkings – Lajons 7:14
Petriots – Panters 30:33
Džets – Džeguars 23:20 pp
Dolfins – Sejnts 0:20

Kasnije:
Kardinals – 49ers
Čardžers – Igls
Bakanirs – Džajants
Bronkos – Rajders
Sihoks – Kolts

Ponedeljak/utorak:
Čifs – Redskins

Četvrtak/petak:
Pekers – Bers 35:14

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve