Nova vest
Ekipni sportovi

Sreda, 19.02.2020.

09:57

"Da je meni neko to uradio i da sam saznao – poludeo bih"

Najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms prokomentarisao je skandal koji je potresao bejzbol.

Izvor: LN

Autor: LN

Photo by Jason Miller/Getty Images

Džejms se osvrnuo na kaznu Hjuston Astrosima, koji su dokazano varali kada su došli do titule 2017. godine u MLB.

Oni su tada kamerama nedozvoljeno krali signale protivničkim igračima, a liga im za kaznu nije oduzela titulu, već ih je kaznila sa nekoliko otkaza i pet miliona dolara.

To Džejms nije dobro podneo.

"Slušajte. Ja ne igram bejzbol, ali sam deo sportske zajednice i znam da, da je neko mene tako prevario u borbi za titulu i da sam ja to saznao, da bih je**no poludeo. Mislim da ne bih mogao da kontrolišem to što bih uradio",
napisao je Džejms, pa se obratio komesaru lige Robu Menfredu:

"Slušaj 'vamo komesaru bejzbola, slušaj svoje igrače koji ti govore koliko su užasnuti, ljuti, slomljeni itd. itd. oko ovoga. Lopta je bukvalno na tvom delu terena i ovo moraš da popraviš zbog sporta generalno".

Veliki broj aktivnih i bivših MLB igrača se javno izjasnio da misli da je ono što je Hjuston uradio neoprostivo i da je potrebno oduzeti im titulu, u najmanju ruku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Ekipni sportovi

Vidi sve
Mali fudbal

Sevaće munje u Zlatnoj ligi

Spektakularne i do kraja neizvesne mečeve gledali smo u poslednjem, 15. kolu ligaškog dela jubilarne 15. sezone Zlatne lige u malom fudbalu.

Zlatna liga i Zlatni kup

12:15

3 d

U fokusu

Vidi sve