Alarm za Srbiju – šta se dešava sa Đokovićem?

Novak Đoković je tokom drugog seta meča sa Rodžerom Federom u Londonu posle jednog udarca osetio bol u desnom laktu.

Izvor: Z.K.

Petak, 15.11.2019.

09:15

Alarm za Srbiju – šta se dešava sa Đokovićem?
(Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Srpski teniser, koji je izgubio sa 6:4, 6:3 je posle meča sa Švajcarcem pričao o tome, ali čini se da će ipak sve biti u redu i da će igrati na Dejvis kup finalu u Madridu.

Novak će predvoditi Srbiju u Madridu u A grupi protiv Japana i Francuske.

"Nadam se da to nije nešto što će me sprečiti da igram u Madridu. Bol je bio prilično oštar. Ipak, bio sam u stanju da odigram ostatak meča. Da sam osetio nešto stvarno ozbiljno, mislim da ne bih bio u stanju da držim reket".

"To je verovatno samo nezgodan, brz pokret koji sam načinio. Nije mi nešto kasnije pravilo pravilo probleme", rekao je Novak.

Izrazio je uverenje da će igrati u Madridu.

"Nadam se tome. U ovom trenutku, fizički je sve u redu. Možda motor nije pun do kraja, kao na početku sezone, ali motivisan sam da se pridružim momcima tamo, jer nisam igrao dugo u Dejvis kupu. Radujem se tome. To su mi sve dragi prijatelji i jedva čekam da osetim taj timski duh. Format je nov, drugačiji, trebalo bi da bude uzbudljivo", poručio je Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

175 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: