Nova vest
Tenis

Sreda, 20.11.2019.

10:45

Tipsa i Troicki slomili Japance – maksimalna pobeda Srbije!

Trećeg dana finala Dejvis kupa u Madridu reprezentacija Srbije ostvarila je maksimalnu pobedu protiv Japana.

Izvor: LN/PT

Autor: LN/PT

Tipsa i Troicki slomili Japance – maksimalna pobeda Srbije!
Foto: TSS

Srbiju je slavila rezultatom 3-0, a trijumfe su joj doneli Filip Krajinović, Novak Đoković i dubl par Janko Tipsarević/Viktor Troicki.

Duel protiv Japana počeo je oko 11 časova po srednjeevropskom vremenu, a naši teniseri poveli su sjajnom igrom Filipa Krajinovića.

Krajinović je savladao Juičija Sugitu sa 2-0 u setovima (6:2, 6:4).

Posle Krajinovića na teren je izašao Novak Đoković, koji je u Madrid došao posle neuspešnog Završnog mastersa u Londonu.

Novak je lako izašao na kraj sa Jošihitom Nišiokom (6:1, 6:2), i time doneo pobedu Srbiji od 2-0 u duelima čime je osvojen prvi bod i zabeležen trijumf.

Posle dva singl meča na redu je bio duel dublova u kojem su Janko Tipsarević i Viktor Troicki u dva taj-brejka pobedili Učijamu i Meklahlana. Tipsa i Troicki odigrali su veoma dobar meč i ovim trijumfom približili su Srbiju četvrtfinalu.

Srbija naredni meč igra u četvrtak od 11 časova, a protivnik je Francuska. Ovaj meč biće odlučujući za plasman među osam najboljih.

Uživo prenos mečeva mogli ste da pratite putem našeg specijala, uz LIVE BLOG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve