Lam: Od sada sam navijač Nemačke

Kapiten Bajerna Filip Lam rekao je posle povlačenja iz reprezentacije da je od sada navijač Nemačke.

Izvor: MN

Ponedeljak, 21.07.2014.

09:47

Default images

On je nedavno saopštio da se oprašta od reprezentacije, posle deset godina igranja za Elf.

"Tokom prošle sezone sam odlučio da će moj šesti turnir sa reprezentacijom biti i moj poslednji. Jednostavno sam osetio da je to prava odluka", rekao je Lam.

Lam je član reprezentacije bio od 2004. do 2014, odigrao je 113 mečeva, a kapitensku traku nosio je od 2010, kada je nasledio Mihaela Balaka.

"Privilegija je bila predstavljati svoju zemlju. Proveo sam divnih deset godina, a od sada sam navijač Nemačke“, rekao je Lam za sajt Bajerna.

"On je igrač svetske klase, profesionalac koji uspeh stavlja ispred svega. Osvajanje Svetskog prvenstva je za njega kruna sjajne karijere“, rekao je selektor Nemačke Joakim Lev.

"Imam veliko poštovanje prema Lamu i njeogovoj odluci, svi mu moramo biti zahvalni za ono što je uradio za reprezentaciju“, rekao je gengeralni menadžer reprezentacije Oliver Birhof.

"Za Nemačku neće biti lako da nađe zamenu Lamu, kao igraču, kapitenu i čoveku“, rekao je predsednik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: