Nova vest
Borilački sportovi

Subota, 29.10.2022.

11:25

Trofej Beograda: Niko do dva zlata, odličja u 12 zemalja

Prvi dan 19. Galebovog Trofeja Beograda doneo je odlične borbe i mnogo uzbuđenja u takmičenjima u kadetskoj konkurenciji.

Izvor: B92

Autor:B92

Trofej Beograda: Niko do dva zlata, odličja u 12 zemalja
Foto: Tanja Subotic

Najviše uspeha imali su domaćini, TKD Galeb i ostale takmičarke i takmičari iz Srbije.

U konkurenciji klubova najuspešniji je bio Galeb sa četiri odličja, sarajevski Novi Grad je drugi, Tekvondo akademija treća.

Zanimljivo, nijedan klub nema više od jedne zlatne medalje prvog dana, a odličja su otišla i u Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Grčku, Belgiju, Hrvatsku, Sloveniju, Češku, Sloveniju, Italiju, Nemačku i na Kipar.

U subotu, drugog dana turnira, na programu su borbe juniorki i juniora, polufinala i finala su u popodnevom terminu, od 15 časova.

Najpoznatija imena na tatamije će u nedelju, kada su na programu takmičenja u seniorskoj konkurenciji, a u novobeogradskoh Hali sportova "Ranko Žeravica" radiće i osvajačica dve olimpijske medalje Tijana Bogdanović, nekadašnji prvak sveta Mahdi Hodabahši, 'bronzana' sa poslednjeg prvenstva Evrope Aleksandra Perišić i veliki broj vrhunskih takmičara i osvajača svetskih i evropskih odličja iz inostranstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve