Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 09.10.2022.

11:20

Marić odbranio titulu prvaka sveta

Rvački veteranski reprezentativac Srbije Milan Marić odbranio je titulu prvaka sveta na Svetskom prvenstvu

Izvor: B92

Autor:B92

Marić odbranio titulu prvaka sveta
Foto: Profimedia

Naš sjajni rvač u prvom kolu pobedio je Amerikanca, Erika Bedforda Cabaljera 9:0, u drugom kolu savladao je Karla Olof Mikaela iz Švedske rezultatom 7:4, a u borbi za zlato bio je od Hasana Ibrahima Madanija sa ubedljivih 11:0.

"Ponosan sam što sam odbranio titulu prvaka sveta. Konkurencija je bila jaka, ali sam imao odličnu taktiku, koja je urodila plodom. U prvoj borbi sam bio dobro zagrejan i maksimalno fokusiran. U drugom meču sam malo posustao, ali sam izuzetno fizički spreman tako da mi nije bio problem da preokrenem rezultat u svoju korist. U finalu sam pobedio tehničkim tušem, i taj osehcaj je bio zaista fenomenalan. Želeo bih da se zahvalim trenerima, stručnom štabu, Rvačkom savezu Srbije na podršci, ali i da čestitam svim rvačima koji su uzelu učešće na ovom šampionatu", izjavio je svetski šampion u rvanju za veterane Milan Marić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve