Nova vest
Borilački sportovi

Petak, 08.12.2017.

19:31

Skup Kluba prijatelja RK Partizan u Rusiji

Jedanaesti po redu, redovan godišnji skup Kluba prijatelja Rvačkog kluba “Partizan” održan je danas, u glavnom gradu Ruske Federacije.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Skup Kluba prijatelja RK Partizan u Rusiji
Foto: Promo

Skupu su prisustvovali istaknuti sportisti, privrednici i ličnosti iz javnog i političkog života Srbije i Rusije.

Tom prilikom, za poseban doprinos i nesebičnu pomoć u radu i razvoju Rvačkog kluba “Partizan” nagrađen je predsednik Izvršnog odbora AMS Osiguranja Dejan Jevtić, kao i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, kojima su na svečanoj ceremoniji u ambasadi Republike Srbije u Moskvi dodeljene plakete.

AMS Osiguranje poslujući kao društveno-odgovorna kompanija ulaže u razvoj celokupne društvene zajednice, posebno obraćajući pažnju na razvoj i afirmaciju sporta u zemlji. Kroz rad i saradnju sa Rvačkim klubom “Partizan”, čiji je pristup pre svega od društvnog interesa, dali smo pozitivan primer i podsticaj svima ostalima, istakao je predsednik Izvršnog odbora AMS Osiguranja Dejan Jevtić.

Rvački sport u Zrenjaninu ima dugu i uspešnu tradiciju, te publiku koja ga dobro poznaje, a grad Zrenjanin se do sada dokazao uspešnim u organizovanju velikih međunarodnih rvačkih takmičanja, s toga ova nagrada ima poseban značaj, rekao je gradonačenih Zrenjanina Čedomir Janjić.

Direktor Rvačkog kluba “Partizan” Rajko Baltić zahvalio se Ministarstvu spoljnih poslova RS, ambasadi RS u Moskvi i svim prijateljima kluba što su omogućili da se održi današnji skup. Ovo je odlična prilika da se predstavnici najrazličitijih društvenih sfera međusobno povežu i stvore saradnju, sa istim, zajedničkim ciljem, a to je podrška razvoju i promociji ove sportske veštine, rekao je Baltić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve