Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 07.05.2017.

09:33

Vučić i Udovičić čestitali rvačima

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskim rvačima Kristijanu Frisu i Davoru Štefaneku izuzetan uspeh.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Vučić i Udovičić čestitali rvačima
Foto: StarSport

Srpski rvači koji su ostvarili na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu.

"Čast mi je da vam u ime Vlade i građana Republike Srbije čestitam osvajanje zlatne i srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Novom Sadu. Postati evropski šampion pred domaćom publikom sigurno ima ogroman značaj za vas, Kristijane, ali i za srpski sport i mlade rvače koji su željni uspeha i osvajanja najsjajnijih odličja", poručio je Vučić.

"Još jednom vam čestitam i želim mnogo uspeha na narednim takmičenjima", istakao je u svojoj čestitki predsednik Vlade Aleksandar Vučić, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić pridružio se čestitkama.

"Dan za pamćenje za srpsko rvanje – zlatna i srebrna evropska medalja za naše rvače! Čestitam našim šampionima Kristijanu i Davoru, njihovom stručnom štabu i Rvačkom savezu Srbije na ovom ogromnom uspehu!", navodi se u čestitki ministra Udovičića, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

450 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve