Nova vest
Borilački sportovi

Četvrtak, 18.12.2014.

20:42

Štefanek najbolji u Vojvodini

Rvač Davor Štefanek proglašen je za najboljeg sportistu u Vojvodini u 2014. godini, u tradicionalnom izboru novosadskog lista „Dnevnik“.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Državni reprezentativac zaslužio je priznanje pošto je na Svetskom prvenstvu u septembru u Taškentu osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 66 kilograma.

Pripremaću se za osvajanje medalje na Olimpijskim igrama u Riju. Jedan životni san, osvajanje medalje na Svetskom prvenstvu, ostvario sam, a sada želim i drugi sportski san, da stignem do olimpjske medalje i tome ću se maksimalno posvetiti“, rekao je novinarima Štefanek.

Drugo mesto u izboru pripalo je proslogodišnjoj dobitnici atletičarki Ivani Španović, dok je trećeplasirani kajakaš Vladimir Torubarov.

Bio je to 58. izbor u organizaciji „Dnevnika“, a po tradiciji, birani su najbolji sportisti u različitim disciplinama, pa su ove godine proglašeni najbolji u čak 21 sportskoj disciplini.

Ceremonija dodele priznanja najboljim sportistima Vojvodine održana je u Master centru Novosadskog sajma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve