Nekada su se mrzeli, a sada poručuje: Bili bismo dobri prijatelji

Američki MMA borac Džon Džons izjavio je da bi Danijel Kormije i on mogli da budu veoma dobri prijatelji.

Izvor: SN

Četvrtak, 23.02.2023.

09:30

Nekada su se mrzeli, a sada poručuje: Bili bismo dobri prijatelji
Foto: Profimedia

Džon Džons i Danijel Kormije imaju jedno od najljućih, najnapetijih i kontroverznijih rivalstava u istoriji borilačkog sporta, a ne samo MMA.

Bilo je tu mnogo pretnji, čak i smrću, netrpeljivosti i teških reči pa čak i udaraca tokom konferencija za medije i sučeljavanja, a čini se da je to sada sve iza njih.

Otvoreno su se mrzeli, nisu se podržavali, a sada se čini da je sve to iza njih. Danijel Kormije je UFC komentator, a Džon Džons se nakon duge pauze vraća u oktagon i u martu se bori sa Sirilom Ganom za pojas teške kategorije.

Interesantno je to što će Kormije verovatno biti komentator Džonsovog meča, pa je novinare zanimalo šta "Bouns" misli o tome.

"Mislim da će Danijel uraditi sjajan posao, svi komentatori su pokazali da su nepristrasni. UFC ih zapošljava jer su veliki profesionalci i stvarno mislim da će taj posao uraditi vrhunski ukoliko ga bude dobio. On je komentarisao mečeve i ranije, videli smo to kada je radio meč Ovinsa Sent Prua u čijem je uglu ranije bio, jasno je bilo da nije pristrasan. Ljudi misle da smo mi nekakvi arhineprijatelji, ali van sporta nemam ništa protiv Danijela. Pogledajmo ostala rivalstva poput Majka Tajsona i Ivandera Holifilda, sve to takmičenje, sport. Verujem da bismo Danijel i ja bili veoma dobri prijatelji da smo samo dobil priliku da popričamo o svemu što se dogodilo", objasnio je Džons.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: