Sprema se UFC spektakl, a Rus razočaran

Ruski MMA borac Islam Mahačev boriće se protiv australijskog borca Aleksandra Volkanovskog.

Izvor: SN

Petak, 03.02.2023.

17:00

Sprema se UFC spektakl, a Rus razočaran
Foto: Profimedia

UFC 284 biće održan 11. februara u RAC Areni u Pertu, a glavna borba biće između šampiona lake i pero kategorine: Islama Mahačeva i Aleksandra Volkanovskog.

Ipak, Mahačev ne smatra da borba dobija pažnju koju zaslužuje i za to je okrivio UFC.

"Vidim da UFC ne promoviše ovu borbu. Dejna Vajt ima nekih privatnih problema pa trenutno ne obraća pažnju na borbe. Ovde u Pertu svi znaju šta se dešava i sa nestrpljenjem iščekuju, biće i PPV (plaćanje za gledanje strima), ali moglo je da se uradi mnogo više od toga. Volkanovskog sam video samo jednom i to u Sidneju, mogli smo da imamo pravu turneju i konferenciju za medije, ali nismo", rekao je Mahačev za RSports Rusija.

Mahačev neće u uglu imati svog prijatelja i mentora Habiba Nurmagomedova, po prvi put.

"Kada god je on u mom uglu sve je bolje. Videli smo u Abu Dabiju, kada izgubim kontrolu on mi kaže pravu stvar i vrati me na put, ovde uspori tu dodaj gas, pritisak... Kada imate takvog eksperta u uglu uvek ste u prednosti", smatra Islam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: