Četiri Albanca tukla devojku na ulici, a onda je naišao bivši UFC šampion

Beloruski MMA borac Andrej Arlovski prepričao je kako je pretukao nekoliko nasilnika koji su fizički zlostavljali devojku na ulici u Londonu.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.01.2023.

09:20

Četiri Albanca tukla devojku na ulici, a onda je naišao bivši UFC šampion
Foto: Profimedia/Louis Grasse/PxImages

"S porodicom sam izašao iz restorana. Ugledao sam trojicu ili četvoricu Albanaca na ulici. Jedan je već udario devojku, omotao je njenu kosu oko svoje šake i povlačio ju je za kosu. Izgledalo je kao da je želi udariti kolenom u lice", rekao je bivši UFC-ov teškaški šampion.

Belorus je rekorder UFC sa 23 pobede.

"Došao sam do njih i rekao: 'Srećna vam Nova godina, što to radite?' Jedan od njih mi je rekao da se ne mešam, a naravno da je bio pijan. Drugi mi je stajao s leve strane i udario me tako da me zakačio po uhu. Nisam oklevao, odgurnuo sam ga, a desnicom sam nokautirao tipa koji je držao devojku. Desnim aperkatom sam to napravio. Nastala je tuča, a oni su ubrzo pobegli. Čak je i moja supruga bila spremna da ih napadne. Hteli to ili ne, morao sam intervenisati. I sina učim da brani slabije".


Arlovski, 43-godišnjak koji ima 23 pobede u UFC-u, otkrio je i da je policija stajala sa strane te da nije reagovala.

"Zanimljivo mi je da je policija bila u blizini, a ja sam im rekao da ne mogu da verujem da mi nisu ni odveli decu. Ne razumem zašto nisu reagovali, a kasnije sam saznao od taksista da se policija ne meša u sukobe izbeglica, čak i ako je to bilo u centru Londona".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: