Preminuo legendarni UFC borac

UFC legenda i član Kuće slavnih Stefan Bonar iznenada je preminuo u 46. godini.

Izvor: SN

Nedelja, 25.12.2022.

01:07

Preminuo legendarni UFC borac
Foto: Profimedia

Stefan Bonar je nekadašnji američki rvač i MMA borac i član Kuće slavnih, a bio je učesnik prvog serijala TUF (The Ultimate Fighter),

Zajedno sa Forestom Grifinom je u finalu imao jednu od najboljih borbi u istoriji takmičenja, pa je Bonar uprkos porazu nakon pružene fantastične borbe dobio nagradu i UFC ugovor.

Uglavnom se takmičio u polu teškoj kategoriji.

Kako je objavljeno, 45-godišnji Bonar je iznenada preminuo na poslu nakon što mu je otkazalo srce.

"Stefan Bonar je jedan od najvažnijih boraca koji su ikada kročili u oktagon. Njegova borba sa Forestom Grifinom je promenila ovaj sport i on sigurno nikada neće biti zaboravljen. Navijači su ga uvek voleli zbog toga što im je uvek davao ono najbolje od sebe. Neka počiva u miru", rekao je Dejna Vajt, prvi čovek UFC organizacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: