Adesanja ne može sa "Poatanom" – imamo novog šampiona sveta VIDEO

Brazilski borac Aleks Pereira novi je UFC šampion srednje kategorije.

Izvor:

Nedelja, 13.11.2022.

10:45

Adesanja ne može sa
Foto: Profimedia

Pereira je u glavnoj borbi UFC 281 nokoutirao Izraela Adesanju u petoj rundi.

Do tog trenutka je nigerijski borac bio u prednosti u poenima, što je nateralo popularnog “Poatana” da više rizikuje. To je i uradio, a rizik se isplatio.

Pereira je suzbio Adesanju uz kavez nakon čega je usledila serija silovitih udaraca zbog koje je sudija Mark Godard morao da prekine borbu. To je bio šesti put da Adesanja brani šampionski pojas, a u prethodnih pet navrata je bio uspešan. Ovo mu je bio drugi poraz u karijeri, a ima i 23 pobede.

Pereira ima skor 7-1, a protiv Adesanje je slavio i prethodna dva puta, s tom razlikom što je tada bila reč o kik-boks borbama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: