Drama u Rusiji: MMA borcu oduzeli pasoš; Menadžer: Nije istina

Švedski MMA borac ruskog porekla Hamzat Čimaev ostao je "zaglavljen" u Rusiji.

Izvor: SN

Utorak, 04.10.2022.

19:00

Drama u Rusiji: MMA borcu oduzeli pasoš; Menadžer: Nije istina
Foto: Profimedia

UFC zvezda Hamzat Čimaev je u utorak ostao bez pasoša pošto su mu ga ruske vlasti zaplenile i on ne može da napusti Rusiju.

Trebalo je da Hamzat Čimaev stigne u Rio de Žaneiro na premijeru filma brazilske džiju džitse (film o Fernandu Tereri), ali je zbog mobilizacije stanovništva Hamzatu oduzet pasoš.

On je došao u Sankt Peterburg da obiđe rodbinu, pošto iako je Čečen poreklom živi i trenira u Švedskoj i tamo je čak i prijavljen, a i bori se pod zastavom Švedske.

Hamzat Čimaev se nije oglašavao, ali je MMA novinar koji radi za ESPN Bret Okamoto razgovarao sa Hamzatovim menadžerom Mahdijem Šamasom koji tvrdi da pasoš nije oduzet i da je njegov klijent u Rusiji, ali da nema problema i da može da napusti zemlju.

Za sada nije jasna situacijai oko Hamzatovog ulaska i izlaska iz Rusije, ali je situacija svakako interesantna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: