TKO: Hil razbio Santosa, Mekinijevo gušenje, stigao novi Usman VIDEO

UFC on ESPN u noći iza nas doneo je neke spektakularne događaje.

Izvor: SN

Nedelja, 07.08.2022.

08:15

TKO: Hil razbio Santosa, Mekinijevo gušenje, stigao novi Usman VIDEO
Foto: Profimedia

Glavna borba sinoćnog UFC događaja bio je okršaj poluteške kategorije između Džamala Hila i Tijaga Santosa.

Santos će ostati upamćen kao borac koji je umalo pobedio Džona Džonsa uprkos povredi, a onda karijera kreće nizvodno i Santos loše prihvata poraze poput onog protiv Rakića.

U noći iza nas je poražen tehničkim nokautom od Džamala Hila, a Brazilac je u prve tri runde bio evidentno bolji borac, da bi ga potom snaga izdala i tada je Hil pokrenuo dominaciju.

Nakon nekoliko snažnih udaraca iz partera što pesnicama što laktovima, glavni sudija Herb Din bio je primoran da uskoči i prekine ovu borbu, što je značilo trijumf za Džamala Hila koji verovatno "uskače" u Top 5 polušteke kategorije. Videli smo još jednog brazilskog borca koji je upisao poraz prethodne noći, a to je bio Visente Luke, koji je takođe tehničkim nokautom poražen od Džefa Nila.

Treba spomenuti i dolazak Muhameda Usmana, dve godine brata šampiona velter kategorije Kamaru Usmana, koji je nokautirao Zeka Pugu i tako osvojio TUF.

Braća Usman su postala prva braća u istoriji UFC kojima je to pošlo za rukom.

U okršaju lake kategorije, videli smo novi trijumf Terensa Mekinija. Popularni "T Wreck" je bio veliki favorit protiv Erika Gonzalesa i svoje šanse je iskoristio na najbolji način.

Njegov trijumf gušenjem možete videti na priloženom video snimku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: